+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Diemen.
Laad meer vacatures

Compliance Officer RGN Diemen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad Nederland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.500 - € 7.089 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van compliance bij een toonaangevende organisatie. Als Compliance Officer bij Randstad Groep Nederland draag je bij aan het vormgeven en verbeteren van het compliance beleid. Je werkt direct samen met de CFO en bent verantwoordelijk voor uiteenlopende activiteiten, van onboarding tot audits. Binnen een omgeving die persoonlijke groei centraal stelt, krijg je volop kansen om jezelf en je team te ontwikkelen, met een ruim Benefit-budget voor het samenstellen van je eigen arbeidsvoorwaardenpakket. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Vind jij het van belang dat alle geledingen binnen Randstad Groep Nederland zich houden aan het naleven van alle toepasselijke wet- en regelgeving, inclusief wetten, Cao’s, certificeringen en het beleid van Randstad Groep Nederland als Randstad Holding. Binnen Randstad Groep Nederland (RGN) is een vacature ontstaan voor een compliance officer die direct rapporteert aan de CFO RGN. Je bent verantwoordelijk voor het verder vormgeven, verbeteren en implementeren van het compliance beleid Je initieert activiteiten, stelt prioriteiten en coördineert om bij te dragen aan compliance variërend van onboarding en opleidingen tot IT, communicatie en audits. Je wijst eigenaarschap toe aan individuen, zowel binnen de staf als in de operationele uitvoering. 

Dit ga je doen

Als Compliance Officer ben je de adviseur die de directie en de stafafdeling over hun compliance inrichting en de bijbehorende vraagstukken adviseert. Je signaleert trends en ontwikkelingen binnen compliance. Je neemt deel aan diverse directie overleggen en het Social, Public and Tax affairs overleg. Je ontwikkelt het compliance plan, prioriteert en bewaakt de voortgang van dit plan. Je hebt een visie op ontwikkelingen en vertaalt deze naar de  behoeften en wensen van de Randstad organisatie; Je doet voorstellen voor en voert verbeteringen uit  op  het vlak van compliance. Je vertegenwoordigt Randstad extern op het gebied van compliance. Je creëert draagvlak bij interne stakeholders voor (nieuw) beleid adviseert hen hoe deze optimaal te benutten

Dit ben jij

Je bent een autoriteit/icoon op het vakgebied Compliance. Je houdt van dit uiterst complex vakgebied dat zich bevindt in het spanningsveld tussen commercie en wet- en regelgeving. Je hebt een goede kijk  op zaken met een zeer groot afbreukrisico voor Randstad. Je bent een gesprekspartner voor de directie en hebt een organisatiebrede scope die over de eigen afdeling heen kijkt. Je hebt belangstelling voor (of kennis van) de IT-systemen en werkprocessen van Randstad. 

Over jou

Om in deze functie succesvol te zijn, beschik je over:

  • een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van: arbeidsrecht, fiscaal recht, economie, 

  • tenminste 5-10 jaar  ervaring in het vakgebied Compliance 

  • strategisch inzicht

  • begrip van operationele en commerciële knelpunten

  • sterke communicatieve vaardigheden en staal je natuurlijk gezag uit

  • overtuigingskracht; vasthoudendheid, maar ben je niet star

  • groot uithoudingsvermogen en incasseringsvermogen

  • Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Jij verdient het

Als nummer één hr dienstverlener in Nederland bieden we jou een ideale werkomgeving aan waarin jij samen met betrokken en gemotiveerde collega’s dagelijks aan de slag gaat. Persoonlijke groei staat in onze organisatie centraal en in ons team geven we daar ook voor onszelf invulling aan. Dat betekent dat je jezelf en je collega’s uitdaagt continue te ontwikkelen. Er zijn daarnaast volop carrièremogelijkheden voor persoonlijke groei en een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep Nederland. Als koploper in de wereld van werk stel je voor een groot deel je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen binnen een ruim Benefit-budget. Kort samengevat:

  • Volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland

  • Afhankelijk van je werkervaring bieden wij een salaris tussen de €5.500,- en  €7.089,-

  • 25 vakantiedagen en 8,5 % vakantietoeslag, plus mogelijkheid om er dagen bij te kopen

  • Laptop en goede mobiliteitsregeling

  • Een ruim Benefit-budget waar je zelf kan kiezen tussen vrije tijd, geld of overige doelen zoals de aanschaf van een mobiele telefoon, fiets of sparen voor een sabbatical.

  • Interessante bonusregeling en aandelenregeling

Jij doet het

Are you in?  Ben jij de betrokken en strategische Compliance Officer en help jij RGN elke dag een beetje beter te worden, klik dan nu op de sollicitatiebutton en reageer. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Senior Talent Acquisition Specialist: tel. 06- 22209888 . Je kan reageren tot en met 5 april 2024.

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Op tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in