+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Randstad

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,27 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Breng je logistieke vaardigheden naar een nieuw niveau bij DSV Solutions in Amsterdam. We werken samen als één team en jij kunt een belangrijk deel van ons logistieke succes zijn. Ontvang een goed startsalaris en de kans om deel uit te maken van een leuk team. Je kunt ook logistieke certificaten behalen. Werk in verschillende delen van het magazijn en houd een goede balans tussen werk en privé. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Breng jou logistieke skills naar een hoger niveau bij DSV Solutions Amsterdam, waar we samen werken als ''One'' DSV. Word het onmisbare logistieke medeweker in ons team, en maak deel uit van de logistieke revolutie!

wat bieden wij jou
  • Een startsalaris van €13,27 per uur
  • De mogelijkheid om parttime te werken
  • Reiskostenvergoeding € 0,23 cent per kilometer
  • Kom werken in een leuk team!!
  • Mogelijkheid om logistieke certificaten te behalen
  • Goede werk/privébalans
wie ben jij

Jij bent niet vies van hard werken, en pakt alles aan wat er maar te doen valt in het magazijn. Als logistiek medewerker zouden geen dag zonder je kunnen werken bij DSV! Als dit is wat jij zoekt in een baan en je kunt je vinden in de volgende punten, lees dan snel verder!

  • Je kunt werken van 07:00 tot 16:00 en 09:00 tot 18:00
  • Het aanvragen van een VOG is geen probleem voor jou
  • Je bent flexibel inzetbaar
wat ga je doen

Als logistiek medewerker bij DSV word je opgeleid en getraind als allrounder. Dat is dat je in het volledige logistieke proces wordt ingezet. Je taken als logistiek medewerker variëren van orderpicking tot het laden en lossen van trucks en het scannen en administreren van inkomende goederen. Ook komen controles en lichte administratieve werkzaamheden voor. Het kan zijn dat je dagelijks op een paar verschillende werkplekken staat wat voor veel afwisseling in je werkzaamheden zorgt. Een logistiek medewerker werkt in een hecht team en in een schone werkomgeving bij een groot internationaal bedrijf.

waar ga je werken

DSV is een grote internationale logistiek dienstverlener die vracht vervoert vanuit Amsterdam en dat tijdelijk opslaat in een van de meer dan 300 warehouses over de wereld. DSV is goed te bereiken met zowel de auto/scooter als met het ov. Daarnaast is het belangrijk dat wij voor jou een VOG kunnen aanvragen, dit gebeurt binnen een maand nadat je bent gestart. Als logistiek medewerker voel je je als een vis in het water bij DSV.

sollicitatie

Zie jij jezelf al werken bij DSV als logistiek medewerker? Solliciteer dan snel! Dan nemen wij contact met je op! Nog vragen? Dan help ik je graag! je kan ons bellen of Whatsappen via 020-3420947 of mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad. Hopelijk spreek ik je snel!

Michelle
Recruiter
via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.dstad
020-3420947

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in