+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Word fulltime logistiek medewerker bij MSD Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,91 - € 17,50 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij MSD in Haarlem ga je aan de slag als logistiek medewerker. Je belangrijkste taak is het verpakken van vaccins voor transport. MSD is een groot bedrijf dat medicijnen en vaccins maakt voor mensen en dieren over de hele wereld. In het magazijn werk je in een team en zorg je dat alles klaar is voor verzending. Je werkt in verschillende diensten, ook 's avonds en 's nachts, en krijgt daar extra geld voor. Dit is een kans om bij te dragen aan belangrijk werk en ervaring op te doen in de logistiek. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Als fulltime logistiek medewerker bij MSD in Haarlem ben jij verantwoordelijk voor het verpakken voor transport van vaccins

Wat ga je doen?

Waar kom je te werken?
MSD is het grootste geneesmiddelenbedrijf van Nederland. Ongeveer 6.000 medewerkers op vier locaties in Nederland ontwikkelen, maken en verpakken medicijnen en vaccins voor mens en dier. De medicijnen en vaccins verbeteren en redden de levens van mensen en dieren in meer dan 140 landen in de hele wereld.

Wat ga je doen?
Je voert werkzaamheden uit in het magazijn zoals het lossen van vrachtwagens, inchecken van producten, het bij elkaar brengen van inkooporders en verkooporders en het distribueren van producten voor verwerking. Daarnaast verplaats je materialen en producten vanuit ontvangst- of opslagruimtes naar ruimtes waar ze verder gedistribueerd kunnen worden. Je sorteert en plaatst materialen / producten. Tot slot documenteer je de gebruiks- en voorraadartikelen en zorgt ervoor dat producten naar de aangewezen opslagruimte worden gedistribueerd. 

Werktijden
Je werkt in een 3 ploegendienst, 40 uur per week. De ochtenddienst is van 06:30 tot 15:00 uur, de avonddienst is van 15:00 tot 23:00 uur, en de nachtdienst is van 23:00 tot 07:00 uur. Hiervoor ontvang je een ploegentoeslag wanneer je verschillende diensten werkt.

Klinkt dit goed? Solliciteer direct op deze vacature in Haarlem.  Neem voor meer info contact op met Ellis Bax via 06- 57865141, of mail je CV en motivatie naar e.bax@youngcapital. Ik spreek je graag.


Wat wij bieden
  • Een brutoloon vanaf €14,91 tot €17,50 per uur, afhankelijk van je ervaring;
  • Gemiddelde ploegentoeslag van 21%;
  • De reiskostenvergoeding is €0,21 per km (max. €14,70 euro per dag);
  • Ploegentoeslag voor onregelmatig gewerkte diensten.
Wat wij vragen:
  • Minimaal een mbo-diploma; Minimaal afgerond mbo-2 diploma;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands;
  • Je bent in staat fysiek zwaardere werkzaamheden uit te voeren;
  • Je hebt een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBOPlaatsHaarlemWerkuren per week38 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), Tijdelijke fulltime baanSalarisindicatie Tussen €14,91 en €17,50 per uur Verantwoordelijk voorVerantwoordelijk voor verpakken voor transport van vaccinsGepubliceerd op01-05-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in