+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider bouw Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Dura Vermeer Bouw Midden West in Cruquius zoeken we een werkvoorbereider die van bouwen houdt en graag met BIM werkt. Je gaat aan de slag met uitdagende projecten en blijft jezelf ontwikkelen. Je bent belangrijk voor het team en zorgt dat alles goed voorbereid is. Bij ons werk je aan duurzame projecten en is er veel ruimte voor jouw groei. We bieden een goed salaris en extra s zoals een NS Business Card of een (elektrische) leaseauto. Ook helpen we je met opleidingen en vitaliteit. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren werkvoorbereider met een hart voor de bouw? Die niets liever doet dan modellen bouwen met BIM? En wil jij samen met een team betrokken zijn bij de realisatie van complexe, duurzame gestapelde woningbouwprojecten of utiliteitsbouw in de regio Amsterdam en Utrecht? Als werkvoorbereider bij Dura Vermeer Bouw Midden West in Cruquius ga je aan de slag met uitdagende bouwprojecten en blijf jij jezelf altijd ontwikkelen!


Dit wordt jouw baan

Als werkvoorbereider (wij noemen je bij Dura Vermeer: bouwkundig engineer) ben je de rechterhand van de projectleider én de regisseur van het BIM-model dat bij elk project wordt gebruikt. Jij zorgt ervoor dat alle disciplines (bouwkundig, constructief en installaties) gedetailleerd zijn afgestemd in het model en maakt de planningen en tekeningen klaar voor het uitvoeringsteam. Daarnaast zorg je voor inkoopvoorbereiding en bewaak je de financiële voortgang van het project. Techniek vind je tof, maar je werkt ook graag samen met mensen – met externe adviseurs, onderaannemers en leveranciers bijvoorbeeld. Jij brengt alle verschillende stakeholders samen en maakt de vertaling in het BIM-model. Zo heb jij de regie over het project en manage je het proces zo optimaal mogelijk. Daarnaast zet je jouw technische expertise in bij onze ontwerp- en tenderteams zodat we mooie nieuwe projecten kunnen binnenhalen.

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit je op je plek

Vanuit het Dura Vermeer kantoor in Cruquius ga je aan de slag met verschillende woning- en utiliteitsbouwprojecten in de regio Noord-Holland en Utrecht. Dit doe je samen met gedreven collega's uit verschillende disciplines. Wij werken veel samen met collega's uit het bouwteam. Denk aan de projectleider, uitvoerder en projectmanager. Samen zorgen wij voor een stevige voorbereiding bij ieder project. Letterlijk van a tot z. We werken vanuit Building Information Modelling (BIM) en vanuit meerdere bouwstromen.

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde hbo/mbo-opleiding richting Bouwkunde.
  • Je hebt minimaal 5 aar ervaring als werkvoorbereider of BIM engineer binnen de utiliteits- of woningbouw.
  • Ervaring met BIM-programma’s zoals Revit en Navisworks is een pré.
  • Je bent woonachtig in de regio Amsterdam/Utrecht.

Dit bieden wij jou

• Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.

• 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.

• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.

• Een laptop en smartphone.

• Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto.

• Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.

• Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.

• Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.

• Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).

• Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend ouderschapsverlof, in plaats van de standaard 70%.


Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem voor meer info contact op met onze recruiter.

Bel of mail Corporate Recruiter Stephanie de Breuk via 06-81388280 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in