+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Dakdekker Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een team dat bekend staat om kwaliteit en service in de dakdekkingsindustrie. Je werkt aan verschillende projecten en gebruikt jouw vaardigheden om daken te maken en te onderhouden. We gebruiken de beste materialen en technieken. Je doet belangrijk werk, zoals het leggen van verschillende soorten dakbedekking en het oplossen van problemen. Dit is een kans om te groeien en te werken aan interessante projecten. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben jij een ervaren dakdekker en op zoek naar een uitdagende baan in Amsterdam? Wil je deel uitmaken van een gerenommeerd bedrijf met een sterke reputatie op het gebied van kwaliteit en klantenservice? Dan is dit jouw kans! Wij zijn momenteel op zoek naar een dakdekker om ons team te versterken.


Organisatie

Wij zijn een gerenommeerde en toonaangevende speler in de dak-dekkingsindustrie in Amsterdam. Met trots kunnen we zeggen dat we al meer dan tien jaar actief zijn en in die tijd hebben we een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, vakmanschap en klantenservice. Als bedrijf streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige dak-oplossingen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatieproject, we leveren maatwerkoplossingen die voldoen aan de specifieke eisen en wensen van onze klanten. Wat ons onderscheidt van andere bedrijven in de branche is onze focus op kwaliteit en duurzaamheid. We werken alleen met de beste materialen die voldoen aan strenge normen en richtlijnen. Daarnaast hebben we een team van ervaren en deskundige dakdekkers die uitblinken in hun vakgebied. Ze zijn goed op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de branche en passen deze toe om de beste resultaten te bereiken.


Functie

Als dakdekker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse dak-werkzaamheden in Amsterdam en omgeving. Je gaat werken aan zowel nieuwbouw als renovatieprojecten en zorgt voor de installatie, reparatie en onderhoud van daken. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Het leggen van verschillende soorten dakbedekking, zoals bitumen, EPDM en pannen
  • Het uitvoeren van dak-inspecties en het identificeren van mogelijke problemen
  • Het repareren van lekkages en andere schade aan daken
  • Het aanbrengen van isolatiematerialen en dampschermen
  • Het werken volgens veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen
Functie eisen

Ben jij in het bezit van:

  • Je hebt aantoonbare ervaring als dakdekker
  • Je beschikt over vaktechnische kennis van verschillende soorten dakbedekkingen en technieken
  • Je hebt kennis van dakisolatie en dampschermen
  • Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler
  • Je hebt oog voor detail en streeft naar hoge kwaliteit in je werk
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
Aanbod

Als dakdekker krijg je bij ons de kans om deel uit te maken van een professioneel en enthousiast team in Amsterdam. We bieden een uitdagende en gevarieerde baan waarin je jouw expertise kunt benutten en verder kunt ontwikkelen. Bij ons kom je terecht in een bedrijf met een uitstekende reputatie in de dak-dekkingsindustrie. Met meer dan tien jaar ervaring hebben we een sterke klantenkring opgebouwd en staan we bekend om onze hoogwaardige materialen, vakmanschap en betrouwbare service. We werken aan zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en streven ernaar om onze klanten duurzame en esthetisch aantrekkelijke dak-oplossingen te bieden. Als dakdekker krijg je de kans om aan interessante en uitdagende projecten te werken in en rond Amsterdam. Je zult verantwoordelijk zijn voor diverse taken, waaronder het leggen van verschillende soorten dakbedekking, zoals bitumen, EPDM en pannen. Daarnaast zal je dak-inspecties uitvoeren, potentiële problemen identificeren en lekkages en andere schade aan daken repareren. Je zult ook betrokken zijn bij het aanbrengen van isolatiematerialen en dampschermen om ervoor te zorgen dat de daken optimaal functioneren.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in