+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Stage Content Creator bij The New Crew Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

The New Crew

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Duik in de wereld van social media als Content Creator bij The New Crew en laat je creativiteit de vrije loop. Van het bedenken tot het posten van content op diverse platforms, jouw ideeën zijn hier de sleutel tot succes. Geniet van een stage vol hands-on ervaring, een aantrekkelijke stagevergoeding en een inspirerende werkplek. Grijp deze kans om je CV een boost te geven en ontdek hoe ver jouw creativiteit je kan brengen. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Als Content Creator bij The New Crew hou je je met een aantal zaken bezig. Socials , socials en nog eens socials. Jij gaat content bedenken, pitchen, maken en posten. Heb jij een tof format gezien op TikTok? Cool, laten we het maken. Heb je het gevoel dat onze insta-post beter kunnen? Gaaf, doen we. Is ons LinkedIn profiel te duf? Zeg maar hoe we het beter maken. Dit is jouw kans om al jouw skills als creative en maker in te zetten. Dit is de ervaring die je op jouw CV wilt hebben als je afstudeert!

  • Een stage van 5 maanden met veel ervaring in content maken
  • Top stagevergoeding van €400,- obv fulltime
  • Veel ruimte voor eigen creatieve input en ideeën
  • Een superleuke werkplek in Amsterdam Noord

Jij bent de denker en de doener. Creativiteit is het allerbelangrijkste. Je houdt van schrijven, video’s maken en bezig zijn met social media. Wat ga je doen? Content maken en posten op Insta, TikTok en LinkedIn. En je hoeft het wiel niet uit te vinden, onze marketeers helpen jou lekker op gang en geven jou de vrijheid om toffe nieuwe dingen te proberen. Was jij op zoek naar een stage waar je echt creatief mag zijn? Dit is 'm!

Klaarstaan voor anderen. Dat is jouw ding. Wij koppelen starters aan maatschappelijke organisaties binnen de overheid, ziekenhuizen en zorginstellingen. Vind jij het leuk daarin een rol te spelen? Zoek dan niet verder.

Zie je deze job wel zitten? Tof! Druk bovenaan de vacature op de knop ‘Solliciteren’. Of stuur direct een WhatsApp-berichtje naar mij. Mag allebei. Tot snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in