+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Online (Content - SEO) Marketeer B2C* CupCakes Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

Online (Content) Marketeer; je krijgt alle creatieve ruimte om je rol uit te oefenen op jouw manier. Van het initiëren van campagnes tot het optimaliseren van de customer journey tot het creëren van content. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen binnen Europa. Het team bestaat uit 6 bedreven Marketing professionals, met wie je kunt sparren, maar van wie je ook veel kunt leren. Samen zorg je ervoor dat de producten uitstekend vermarkt worden. Niet alleen op jouw website, maar ook op de marktplaatsen.
Een dag in het leven van de Online Marketeer:
Werk je vandaag op kantoor? Dan zie je direct jouw collega Online Marketeers en drinkt gezellig een kop koffie/ thee. Als je thuiswerkt, spreek je je collega’s later bij het vragenuurtje. Vervolgens check je Google Analytics en de partner plaza van Bol. Hoe staan we ervoor, lopen de campagnes goed en waar is bijsturing nodig? Hier maak je actiepunten van om te bespreken met het team tijdens het vragenuurtje. Vervolgens check je ook in Channable of de feeds en koppelingen nog goed werken. Als je ziet dat dit als een zonnetje loopt open je de SEO roadmap en bepaal je welke SEO tekst je vandaag gaat schrijven op basis van de aangegeven indicatoren. Ondertussen komt er een mail binnen van de productafdeling met een lijst nieuwe producten die op de website gezet moet worden. Deze markeer je om ’s middags en de volgende ochtend te gaan verwerken in de systemen en op de marktplaces. Aan het einde van de dag zet je de SEO tekst op de juiste plaats in de back-end van de webshop en zit je werkdag er al weer op!
Als Online (Content) Marketeer zie je jouw werk direct terug. Een leuke rol waar je veel kunt leren, hard gewerkt wordt en vooral ook veel met elkaar wordt gelachen!

Gevraagd

Als Online (Content) Marketeer  heb je een HBO opleiding afgerond en enige ervaring in een Online Markering baan. Ook als je relevante stage ervaring hebt, verzoeken wij je te reageren! Gezien het internationale karakter van de organisatie beheers je naast de Nederlandse taal ook Engels uitstekend. Het is plezierig als je nog een andere Europese taal spreekt. Jouw communicatieve vaardigheden zijn in geschrift uitstekend. Kennis en ervaring heb je van Google analytics & SEO. Beeldbewerking (Photoshop) is ook plezierig, maar zeker geen must. Sleutelwoorden in jouw kandidatuur zijn: gestructureerd, creatief, analytisch, commercieel, in staat prioritieten te stellen, communicatief sterk. Het allerbelangrijkste is dat je de wil hebt te leren en dat je een leuke collega bent!
Procedure: Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per e-mail te doen.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
In de vaste baan als Online (Content) Marketeer zie je jouw werk direct terug online. Samen met jouw team heb je grote invloed op de commerciële resultaten. Het betreft een fulltime baan van 40 uur per week. Echter is 32 uur per week ook mogelijk! Thuiswerken is zeker een optie. Je werkt dan 2 dagen op kantoor en de rest vanuit huis. Mocht je liever op het mooie kantoor werken, waar de producten regelmatig worden uitgeprobeerd in de geweldige, kleurrijke keukens, kan dit natuurlijk ook! Het kantoor is goed bereikbaar met de auto. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Met het OV is het meer een uitdaging het pand te bereiken. Career Factory begeleid je gedurende het werving en selectie traject, waarna je na gebleken geschiktheid een vaste baan bij dit mooie bedrijf aangeboden krijgt. Er wordt een goed passend salaris geboden, afhankelijk van opleiding en ervaring van € 2.500,-- tot € 3.000,-- bruto per maand. Daarnaast biedt zij goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een leuke korting op de producten. Je wordt warm verwelkomd en on-the-job gedegen ingewerkt door jouw collega’s.

Bedrijfsomschrijving

Als Online (Content) Marketeer werk je in een organisatie waar je iedere collega kent en alle ruimte krijgt in jouw baan. De organisatie valt onder een groot, succesvol en bekend A-merk in de foodbranche. Zij biedt je dus niet alleen de ruimte, dynamiek en familiebedrijfscultuur van een kleine organisatie, maar ook de structuur, professionaliteit & middelen behorend bij een multinational. De bedrijfscultuur laat zich het best omschrijven als warm, hard werkend en nuchter. Collega’s vinden het belangrijk dat zij op elkaar kunnen bouwen, fijn kunnen (samen)werken en dat het gezellig is! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in