+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Digitale en Content Marketing stage Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

The Ambitious Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Duik in de wereld van internationale marketing als stagiair binnen onze recruitmentorganisatie. Werk nauw samen met de Group Marketing Manager aan boeiende projecten zoals het schrijven van artikelen, analyseren van managementrapporten en het beheren van diverse online kanalen. Een unieke kans om je carrière een vliegende start te geven, met volop ruimte om te leren en te groeien. Startdatum flexibel, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

What are you going to do in this role?
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in Marketing? Volg je daarnaast een relevante HBO opleiding en wil je graag je basis leggen binnen een internationale organisatie en hierin volledig begeleid worden? Dan is deze stage wellicht interessant voor jou! Als Marketing Stagiair ben je betrokken bij alle (online) marketing activiteiten binnen onze internationale recruitment organisatie. Samen met onze Group Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor al onze (internationale) merken en hun exposure. Tijdens je stage houd je je bezig met het schrijven van artikelen, het maken en analyseren van reports voor het management, en zo bij te dragen aan performance marketing. Verder ben je betrokken bij het creëren van content voor narrowcasting, het beheren van social media kanalen (zoals Instagram en LinkedIn), e-mail marketing en helpt je met de marketingactiviteiten voor ons jaarlijkse Sales Conference. Een veelzijdige stage met veel gave uitdagingen en de kickstart van je carrière! We vinden het belangrijk dat je hier de kans krijgt om veel te leren en natuurlijk plezier hebt in je werk.De stage start in principe vanaf augustus/september 2024, maar als je eerder beschikbaar bent laat het ons weten!


Gevraagd

What do we expect from you?
Je bent een sociale en representatieve stagiair die graag de handen uit de mouwen steekt. Je hebt analytische vaardigheden en een passie voor content en digitale marketing. Je bent proactief en gemotiveerd en weet dit op een creatieve en actieve manier tot uiting te brengen.
  • Minimaal HBO niveau;
  • Minimaal 4 dagen beschikbaar om te werken, bij voorkeur fulltime;
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Engels (Nederlands is een enorme pre);
  • Je woont in Amsterdam (of in de buurt);
  • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar.


Aanbod

What do we offer you?
Wij bieden een leerzame stage in een jonge snelgroeiende, internationale organisatie. Naast de leertijd bieden we je ook:
  • Een marktconforme stagevergoeding;
  • Werken in een jong team op een toplocatie midden in De Pijp;
  • Ruimte om projecten en opdrachten op jouw manier in te vullen;
  • De kans om werkervaring op te doen op het gebied van (content en digital) marketing;
  • Veel verantwoordelijkheid binnen een internationale omgeving.


Bedrijfsomschrijving

The Ambitious Group is een toonaangevend werving- en selectiebureau met bijna 400 toegewijde professionals. We hebben kantoren en consultants over de hele wereld en zijn gespecialiseerd in het verbinden van ambitieuze professionals met bedrijven. We maken gebruik van innovatieve technologie om professionals te voorzien van kansen in specifieke vakgebieden zoals Engineering, Finance, IT, Life Science, Marketing & Sales en Executive Search. Op deze manier creëren we de best mogelijke E-recruitment ervaring voor zowel kandidaten als klanten! Momenteel opereren we vanuit kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Frankfurt, München, Wenen, Hong Kong, Singapore, Brussel, Luxemburg, Gent, Parijs, Athene en we blijven groeien.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in