+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Recruitment marketeer, Metafoor Onderwijs, Almere Almere

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

KMM Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Geef vorm aan de nieuwe generatie! Welke docent kun jij je nog herinneren en heeft een belangrijke rol gespeeld in de keuzes die jij hebt gemaakt? Daar maken wij samen met jou het verschil in het onderwijs en geven we vorm aan de toekomstige generatie. Ben jij een creatieve schrijver en helemaal thuis in recruitmentmarketing en vind jij het een uitdaging om samen met jouw marketing en recruitment team onderwijsinstellingen te ondersteunen om de juiste wervingskanalen en campagnes op te zetten. Dan is werken als recruitment marketeer bij Metafoor Onderwijs jouw nieuwe uitdaging!


Dit is jouw werkdag

Met een kop koffie of thee start je gezamenlijk de dag op met jouw marketing collega’s bespreek je alle doelen van de dag en prioritering van campagnes. Je signaleert proactief behoeftes en stemt af waar de prioriteit ligt. Je bent de eerste vraagbaak voor zowel sales als recruitment voor het uitzetten van de vacatures, analyse en opzetten van campagnes en het aandragen van oplossingen om collega’s te ondersteunen en in de behoefte van de klanten te kunnen voorzien. Je informeert en rapporteert gevraagd en ongevraagd het management over de stand van zaken omtrent o.a. ontwikkelingen, kansen en tools. Zelf ga je ook actief aan de om de nieuwste trends te volgen je kennis up to date te houden en de marketingstrategie van Metafoor Onderwijs verder vorm te geven en uit te voeren. Door jouw mensenkennis, kennis, kunde en kritische kijk, weet jij precies wat er speelt, welke prioritering nodig is en beïnvloed jij dit proces op een constructieve manier. Daarnaast haal je het beste uit jezelf en jouw team, zorg je voor focus, faciliteer je een optimale werksfeer en ben je kritisch naar jezelf, collega’s, klanten en het management.



Gevraagd

Jij bent toe aan specialisatie in jouw functie op het gebied van recruitment marketing en arbeidsmarktcommunicatie. Je wilt bijdragen aan kwalitatief onderwijs en zet dit gezamenlijke belang met jouw team voorop. Afwisseling is wat je zoekt, waarbij je jouw meerwaarde op het gebied van kennis en kunde optimaal inzet. Jouw netwerk beschrijft jou als een energieke, creatieve en kritische marketeer die het beste uit zichzelf en zijn/haar omgeving wilt halen. Je bent het aanspreekpunt voor alle (online) marketing en je pakt de regie bij het verder neerzetten van onze employer brand.

Je hebt minimaal een afgeronde hbo of universitaire opleiding richting marketing en communicatie of een ander relevant vakgebied

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het opstellen en uitvoeren van communicatie- en marketingbeleid en activiteiten die daaruit voortkomen
  • Je hebt de vaardigheid om makkelijk om te gaan met web beheer programma’s (CMS, Google tagmanager, Google Analytics)
  • Je hebt ervaring met SEA en SEO
  • Je beschikt over zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Je kunt makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden en kun goed plannen en organiseren;
  • Bij voorkeur heb je affiniteit met onderwijs


Aanbod

We werken landelijk voor docenten en scholen. Metafoor Onderwijs is de strategische HR partner en specialist in het bemiddelen van docenten, overig onderwijzend en onderwijs ondersteunend personeel. Voor zowel kortdurende opdrachten als structurele vacatures, leveren wij binnen elk vakgebied of expertise de (onderwijs) professional waar je naar zoekt.

Kijk voor meer informatie op


Voel je thuis bij de KMM Groep

Metafoor Onderwijs is onderdeel van de KMM Groep. Werken bij KMM Groep betekent werken bij een snelgroeiende, innovatieve bedrijvengroep met meer dan 800 medewerkers (zowel nationaal als internationaal actief). Onze bedrijfscultuur is: open, eerlijk, met volop ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling door het volgen van cursussen en trainingen. Niet voor niets is KMM Groep ook dit jaar weer benoemd tot Best Managed Company en ontvingen wij wederom de Gazelle Award. We hechten veel waarde aan verantwoord ondernemen en zijn betrokken bij de samenleving door onder andere maatschappelijke projecten te ondersteunen. Ook vinden we een goede sfeer belangrijk: er worden regelmatig bedrijfsuitjes en feesten georganiseerd voor alle medewerkers.


Informatie en solliciteren?

Stuur je cv en motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. En geef samen met ons vorm aan de nieuwe generatie.

Ben je geïnteresseerd en wil je nog meer weten over Metafoor Onderwijs en jouw nieuwe baan? Neem dan contact op met Sandra Schaft, directeur Metafoor Onderwijs, via telefoonnummer 06-55 37 06 75.



Bedrijfsomschrijving


Leuke collega’s waar samenwerken en humor centraal staan en waar je veel ruimte krijgt voor inbreng van ideeën
Een moderne werkomgeving met optimale sta-zit werkplek van alle gemakken voorzien( o.a. twee schermen, Surface en smartphone)
Ruimte voor eigen ontwikkeling en ruime mogelijkheden voor professionalisering door het volgen van opleidingen en trainingen middels de KMM Academy
Een tijdelijke overeenkomst voor de duur van een jaar met uitzicht op vast
Een marktconform salaris (tussen €2.500,- en €3.500,- bruto maandsalaris op basis van fulltime) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bonusregeling.



Talentontwikkeling
Metafoor Onderwijs zet in op persoonlijk talent. Ben jij bijvoorbeeld helemaal thuis in het schrijven van blogs of big data analyses. Of wellicht ligt jouw talent wel in het opleiden en begeleiden van nieuwe collega’s of docenten en wil jij je inzetten voor de Metafoor Academy en webinars verzorgen? Bij Metafoor Onderwijs krijg je alle ruimte om dit talent in te zetten en verder te ontwikkelen. Je creëert je eigen functie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in