+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Recruitment Strategist Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SIRE Life Sciences

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Recruitment strategist bij SIRE krijg je de kans om je eigen succes vorm te geven in een omgeving die initiatief waardeert. Je werkt zelfstandig, maar maakt deel uit van een team dat elkaar ondersteunt. Jouw rol is cruciaal in het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en klanten, met de vrijheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Sinds 2012 is SIRE Life Sciences het meest innovatieve en betrokken recruitment- en executive search-bedrijf voor de life sciences-industrie. SIRE staat voor Sincerity, Intelligence, Resultant en Excellence en dat zie je terug in onze werkwijze en ervaren consultants.
Wij zijn trots op ons vermogen om ons constant aan te passen aan de veranderingen binnen de life sciences industrie en tegelijkertijd het hoogste niveau van recruiten voor zowel onze klanten als kandidaten te hanteren. Niet voor niets zijn wij marktleider in het recruiten van specialisten in de Life Sciences industrie in Nederland. Zie jij het werven van verschillende specialisten voor grote opdrachtgevers als Unilever, Heineken, Pfizer en Janssen wel zitten? Lees dan vooral verder!

Wat ga je doen?
Als Recruitment strategist ben je verantwoordelijk voor het recruitment proces voor tijdelijke plaatsingen. Voor onze opdrachtgevers ga jij op zoek naar specialist binnen allerlei verschillende posities van engineer tot klantenservicemedewerker en laborant. Dit houdt in dat jij bezig bent met: het opbouwen en verder ontwikkelen van jouw eigen kandidatenpool; vinden van de juiste match tussen klanten en kandidaten; CV’s beoordelen; onderhandelen over contracten; kandidaten voorbereiden voor interviews.
Bij SIRE krijg je veel vrijheid en ben je verantwoordelijk voor je eigen succes. Initiatief tonen wordt zeer gewaardeerd en je kunt zelf je werkzaamheden inrichten. Tegelijkertijd werkt iedereen samen als een team dat dezelfde doelen nastreeft en elkaar ondersteunt het beste uit zichzelf te halen.
Je kijkt verder dan de oppervlakte om matches te creëren die resulteren in succesvolle carrières voor de kandidaten en waardevol talent voor onze klanten.
Jij bent..
Allereerst natuurlijk assertief, flexibel en je hebt een commerciële mindset.
Verder voldoe je aan de volgende vereisten:

  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
  • Bachelor- of masterdiploma;
  • Vloeiende beheersing van Nederlands en Engels;
  • Woonachtig binnen een uur van Station Haarlem;
  • Sociaal, veerkrachtig en resultaatgericht;
  • Interesse in de farmaceutische, food en FMGC branche
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in