+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Corporate Recruiter (Interim) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Lekz

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Lekz

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Lekz is een bemiddelingsbureau met veel ervaring in de zorg. We zoeken vaak goede Recruiters voor tijdelijke opdrachten. Als je van afwisseling houdt en al ervaring hebt, kunnen we misschien samenwerken. We vinden het belangrijk om jou echt te leren kennen, zodat we de perfecte match kunnen maken. Ons team is klein maar hecht. We werken door het hele land. Als je met ons samenwerkt, kun je rekenen op eerlijke en duidelijke afspraken. Ook als je geen opdracht via ons hebt, staan we voor je klaar. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren Recruiter in de zorg en zoek jij nu of op termijn een (nieuwe) interim-opdracht? Dan komen wij graag met jou in contact! Lekz is een bemiddelingsbureau voor de zorgsector met ruim 15 jaar ervaring. Sinds 2024 richten wij ons ook actief op het bemiddelen van Recruiters. Met regelmaat hebben wij (interim-) recruitmentvacatures. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent zodat we bij een nieuwe opdracht snel kunnen schakelen! Ben jij een ervaren Recruiter en heb je ervaring in de zorgsector dan komen wij graag met jou in contact!

Over Lekz
Lekz werkt landelijk en is gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel binnen de gezondheidszorg, van Verpleegkundige tot Arts, van Recruiter tot Locatiemanager. Wij bemiddelen zowel voor vaste functies (werving & selectie) als tijdelijk (zzp en detachering). Bij Lekz geloven we dat een vacature invullen niet ophoudt bij het vinden van de geschikte persoon. De zorg is een dynamische en uitdagende sector die veel van zowel een organisatie als van haar personeel vraagt. Met kennis van zaken en vakmanschap weten we de vraag van een organisatie en het aanbod van kandidaten vaak uitstekend bij elkaar te brengen.

Waarom bemiddeling via Lekz?
Met zorg kiezen en matchen begint met elkaar beter leren kennen. Wie ben je, wat zijn je ambities, waar liggen dromen? Maar ook: welke verwachtingen heb je? Van een organisatie, van je team, je leidinggevende. Al deze en andere vragen doen er toe! Als we je beter leren kennen, weten we nog beter welk bedrijf en welke opdracht het beste bij je past. Het kantoor van Lekz is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, maar wij werken landelijk. Lekz bestaat uit een hecht en betrokken team van 6 collega’s. Allen met een passie voor recruitment en de zorg! Weten wie wij zijn: Even voorstellen

Onze werkwijze
Bij Lekz zijn we transparant in onze werkwijze. Alle kandidaten die wij introduceren bij onze opdrachtgevers zijn persoonlijk door ons gesproken. Wij zijn transparant in onze tarieven en als ZZP’er mag jij vrijwel altijd direct je factuur indienen bij onze opdrachtgever. Wij blijven je begeleiden gedurende de opdracht en ook als je niet via Lekz aan het werk bent mag je ons altijd benaderen voor vrijblijvend advies of om even te sparren.

Je profiel
  • je hebt minimaal 2 jaar recruitment-ervaring;
  • je hebt aantoonbare ervaring in een zorg gerelateerde organisatie;
  • je bent al ZZP'er of voornemens om je op korte termijn als ZZP'er in te schrijven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in