+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Corporate Recruiter (32-40 uur p/w) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KnappeKoppen

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Corporate Recruiter
Help jij mee Nederland verduurzamen? Kom werken bij Klimaatroute!
€2.700 – €3.500 | Amsterdam | 32 – 40 uur

Klimaatroute is op zoek naar een enthousiaste Corporate Recruiter die ons werving, selectie én onboarding proces naar een hoger niveau tilt. Dit is jouw kans om impact te maken en een team van gedreven young professionals op te bouwen!

Verantwoordelijkheden:

  • Het screenen van kandidaten en voeren van sollicitatiegesprekken
  • Ontwikkelen en implementeren van wervingsstrategieën om toptalent aan te trekken.
  • Opbouwen en onderhouden van talentpools voor onze business units.
  • Samenwerken met het marketing- en communicatieteam om nieuwe wervingscampagnes te creëren.
  • Aansturen van optimalisatieprojecten, waaronder employer branding, recruitment marketing, data-driven recruitment en medewerker ervaring.
  • Optreden als sparringpartner voor de business en relaties onderhouden met wervingspartners.
  • Innoveren en leiden van het onboarding proces om een soepele en plezierige integratie voor nieuwe teamleden te waarborgen.
  • Rapportage en analyse van wervingsactiviteiten.

Jij bent de sleutel
Bij Klimaatroute ben jij de sleutel tot het vinden van geweldige nieuwe teamleden! Als Corporate Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het hele proces, vanaf het moment dat we op zoek gaan naar nieuwe collega’s tot het vieren van hun komst met een getekend contract. Natuurlijk houd jij je bezig met meer dan alleen het schrijven van vacatureteksten en sollicitatiegesprekken voeren. Jij gaat creatief aan de slag en gebruikt passende wervingskanalen om de juiste talenten te vinden op de arbeidsmarkt. Samenwerken met ons innovatieve en enthousiaste marketing- en communicatieteam is hierbij een must. Jullie bedenken samen nieuwe kanalen of zetten gave acties op om toptalent aan te trekken!

Innoveren en aansturen
Als Corporate Recruiter speel je een essentiële rol in het innoveren en aansturen van het onboarding proces. Je zorgt ervoor dat nieuwe collega’s niet alleen een warm welkom ervaren, maar ook de juiste begeleiding en tools krijgen om zich snel en succesvol te ontwikkelen met veel plezier. Het is een boeiende functie waarin je zowel je recruitmentvaardigheden als je talent voor het faciliteren van een vlotte integratie van nieuwe medewerkers kunt benutten. En dit doe je niet alleen. Je bent onderdeel van het HR-team en werkt samen met het Learning en Development team. We werken graag samen aan een grote diversiteit van projecten en helpen elkaar waar nodig.

Onze nieuwe Kli-maat:

  • Heeft ervaring in werving en recruitment marketing.
  • Staat bekend om openheid, gedrevenheid, enthousiasme en verantwoordelijkheid.
  • Toont een proactieve houding bij het identificeren van nieuwe kansen in de markt.
  • Is bedreven in het opbouwen van netwerken en het stellen van doordachte vragen.

Waarom jij deze baan wilt
Hoe leuk is het om nieuwe collega’s te werven voor een organisatie waar je zelf ook met heel veel plezier werkt? Klimaatroute is namelijk één van de leukste en meest impactvolle organisaties van Amsterdam. Bij Klimaatroute komt iedere professional elke dag zijn bed uit om aan het gemeenschappelijk doel te werken: heel Nederland 0 op de meter in 2040. Naast al dat harde werken aan dit mooie doel, is er ook veel ruimte om de successen samen te vieren. Naast de wekelijkse borrels en epische kwartaalmeetings, worden er dan ook regelmatig teamuitjes, sportmomenten of gewoon gezellige ‘get togethers’ georganiseerd.

Wat bieden wij:

  • Een competitief salaris tussen €2.700 en €3.500 per maand, afhankelijk van ervaring.
  • Toegang tot diverse trainingsmogelijkheden via onze Klimaatroute Academy.
  • Een centrale rol binnen een jong en levendig team.
  • Een betekenisvolle baan waarbij je bijdraagt aan een groter maatschappelijk doel: de strijd tegen klimaatverandering.
  • Leuke extra’s, waaronder gratis ontbijt, lunch en fruit op kantoor, sportmogelijkheden en regelmatige vieringen van successen!

Over Klimaatroute
We zijn gedreven om impact te maken. Met een aanstekelijk enthousiasme versnellen we de energietransitie. We zetten mensen in beweging door te laten zien hoe slimme maatregelen zowel energiebesparing als een kostenvoordeel opleveren. Door ingewikkelde materie eenvoudig en toegankelijk te maken krijgen we mensen met ons mee op de duurzaamste route van Nederland.

Met ons team van energieke professionals zetten we steevast in op ontwikkeling en groei. We groeien in de markt, door met onze diensten in te spelen op actualiteiten en behoeften. We groeien zelf, in onze eigen Klimaatroute Academy. Iedere dag moedigen we elkaar aan om het beste uit onszelf te halen.

We doen het samen!
Wat we doen, doen we samen. Iedereen die een bijdrage levert aan onze missie wordt met open armen ontvangen. Verschillen in gender, etniciteit, cultuur, opleidingsniveau, seksuele oriëntatie en/of religie zien we als een kracht en dit ondersteunt het verwezenlijken van onze doelen. We zijn betrokken naar elkaar binnen alle lagen van de organisatie, omdat wij weten dat we iedereen nodig hebben om deze klus te klaren. Dat we plezier hebben, maakt ons een organisatie die aantrekt. Samen lachen zorgt voor verbinding intern én extern. Hard werken en plezier hebben, gaat bij ons hand in hand. Daarom wordt ieder succes – groot of klein- gevierd. Dit máákt onze sfeer en die proef je direct als je bij ons binnenloopt.

Jouw toekomstige collega aan het woord
“Als projectmanager bij Duurzaam Ondernemen heb ik de verantwoordelijkheid over nieuwe en bestaande projecten, van het voorbereiden van een project tot de realisatie en evaluatie ervan. In nauwe samenwerking met opdrachtgevers is het mijn taak om te zorgen dat het project soepel verloopt en ben ik verantwoordelijk voor het opstellen en uitrollen van het strategisch plan. Ik vind het waanzinnig leuk om samen met onze opdrachtgevers te kijken wat we kunnen betekenen voor ondernemers met als doel het stimuleren van energiebesparing en het realiseren van CO2-reductie”

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in