+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Corporate Recruiter Maatschappelijk * Scale Up * Nieuwe Zorg Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Corporate Recruiter; je hebt de gehele verantwoordelijkheid voor de werving & selectie van jouw vakgebied. Vanwege de ambitieuze doelstelling en omdat zij zeer succesvol is, wordt het team op korte termijn uitgebreid van 2 Corporate Recruiters naar 5 Talent Acquistions Specialisten. Het betreft een 360 graden Recruiter rol. Dit betekent dat je zelfstandig samenwerkt met een aantal Hiring Managers (hoog opgeleide en kritische professionals) om de verschillende vacatures kwalitatief en op korte termijn in te vullen.
Je rapporteert direct aan de Recruitment Manager. Een dag als Corporate Recruiter:
In de ochtend fiets je langs de Amstel naar het karakteristieke kantoor. Je collega’s hebben al koffie of thee voor je gehaald en natuurlijk vertel je elkaar over het heerlijke weekend dat je hebt gehad. Ook heb je dit weekend nagedacht over innovativiteit in Recruitment en deel je dit met jouw collega’s. Vervolgens heb je een afspraak gepland met de Hiring Manager om het profiel van de nieuwe vacature in haar team door te nemen. Kritische vragen stel je en je probeert de mogelijkheden in selectiecriteria te vinden; van het schaap met 5 naar 3 1/2 poten. Je stelt een wervende SEO-proof advertentietekst op en plaatst deze online. Samen met je collega Recruiter ga je lunchen in het leuke lunchtentje om de hoek en jullie bespreken direct jullie ideeën over verbeteringen van het administratieve werkproces. Na de lunch heb je een call met een potentiële kandidaat, die je enthousiasmeert om nader kennis te maken door hem uit te nodigen voor het leuke event dat je georganiseerd hebt. Vervolgens brief je de werkstudenten hoe zij succesvoller in de sourcing voor jou kunnen zijn. Je benadert direct de kandidaten die zij al gesourced hebben via LinkedIn. En je sluit de dag af door weer iemand blij te maken met een mooie, vaste baan bij jouw werkgever.

Gevraagd

Corporate Recruiter; je bent een echte allrounder; een 360 graden Recruiter! Een gesprekspartner op niveau. Mensen blij maken, doe je graag! Ook vind je het grote meerwaarde hebben als je maatschappelijk jouw steen kan bijdragen. Gezien het internationale karakter van de rol is naast uitstekende kennis van de Nederlandse ook Engelse taal noodzakelijk. Je vindt het leuk om in een energieke en professionele werkomgeving te werken, met een hoog opleidingsniveau, waar iedereen met z’n ‘hart’ werkt en het uiterste van zichzelf, dus ook van anderen vraagt. Je hebt een HBO/ WO achtergrond en bewezen ervaring in het operationele recruiter vak. Sleutelwoorden zijn: communicatief vaardig, gestructureerd, overredingskracht, (organisatie) sensitief, een motivator, mensgericht, doelgericht, kritisch en doorzettingsvermogen. Bovenal word je blij van de beschrijving en kan je niet wachten om met een team te bouwen aan de meest innovatieve Recruitment afdeling!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een van de leukste, echte 360 graden, Interim Corporate Recruiter banen! Niet alleen is jouw toegevoegde waarde duidelijk zichtbaar, je levert ook jouw bijdrage aan een betere Zorg in Nederland. Er is veel te doen, mede door de ambitieuze groeidoelstellingen van de organisatie ligt de focus op instroom de komende jaren. Je wordt dan ook warm verwelkomd door jouw collega’s. Je moet denken aan een salarisniveau van circa € 2.700 – € 3.500,- bruto per maand. En moderne secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsomschrijving

Corporate Recruiter; je werkt voor een bijzondere & nieuwe zorg organisatie vanuit het hoofdkantoor. Thuiswerken is zeker ook een optie. Deze scale-up is gevestigd in een mooi pand, hartje Amsterdam met uitzicht op de Amstel. Samen met hoog opgeleide professionals werk je aan de meest optimale zorg dienstverlening. Echt mensen helpen. Ook preventie en verbetering van de zorg in Nederland is het gemeenschappelijke doel! Er wordt hard gewerkt in deze jonge organisatie, die nog geen 5 jaar bestaat, maar waar een goede balans werk-privé ook belangrijk gevonden wordt. Mensgericht, warm, energiek, professioneel, zorgend en doelgericht zijn woorden die de cultuur het best omschrijven. Een mooie balans tussen sociaal & resultaatgerichtheid! Lijnen zijn kort; er wordt snel geschakeld en beslissingen kunnen snel genomen worden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in