+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Junior Corporate Recruiter (Zorg) Professionals (FT) * A-tot-Z Recruiter Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als junior Recruiter werk je nauw samen met de Recruitment Manager! Samen met jouw collega, aan wie je rapporteert, maak jij mede de groei mogelijk. Vanuit een zelfstandige ‘support’ rol met je eigen verantwoordelijkheden, groei je in het vak tot een 360 graden Recruiter. Je werkt in een omgeving van professionals; de recruitmentactiviteiten zijn dan ook gericht op hoog opgeleiden; WO-ers (starters, mediors en seniors). Je rol als Recruiter is veelzijdig:
  • Mee helpen implementeren van het nieuwe ATS-(computer) systeem
  • Coördineren van afspraken met kandidaten
  • Het registreren van de recruitment activiteiten
  • Sourcen van passende kandidaten en een klein onderdeel Campusrecruitment
  • Mede verantwoordelijk voor Employer Branding
  • Diversiteit & Inclusiviteit projecten
  • Organiseren van (online en live) werving - events
  • Medeverantwoordelijk voor een prettige onboarding
  • Overige support bieden aan de andere recruitment werkzaamheden, bijvoorbeeld; contact met de hiringmanagers onderhouden, briefings, opstellen advertentieteksten, etc.
Ook vervang je de Recruitment Manager bij haar afwezigheid. Een functie waar je echt met alle facetten van het Recruiter vak in aanraking komt; A-Z Recruiter! En alle mogelijkheden toegereikt krijgt om je persoonlijk en vaktechnisch te ontwikkelen!
 

Gevraagd

Recruiter, dat is het vak dat jij wilt leren! Je hebt ook de rust om een echt vak binnen een professionele werkomgeving te leren. Daarnaast vind je het prettig om vanuit een support rol direct met alle facetten van het  Recruiter vak in aanraking te komen. Jouw uitstekende uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift), gebruik van de juiste toon & stijl in iedere vorm van communicatie (rekening houdend met het medium en persoon), jouw inlevingsvermogen en je oprechte interesse in de mens, ga je zeker inzetten in deze rol. Je beschikt over een HBO-, WO opleidingsniveau en een grote dosis energie & leergierigheid! Je werkt gestructureerd en bent accuraat. Bovenal ben je een leuke, mensgerichte collega die graag verantwoordelijkheid neemt en ‘samenwerkt’. En het allerbelangrijkste is dat deze vacature een grote lach op je gezicht tovert!
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een van de meest complete Junior Recruiter functies die er bestaan. Daarbij lever je ook nog jouw bijdrage aan een betere Zorg in Nederland. Er zijn veel mogelijkheden om werkzaamheden en verantwoordelijkheden naar je toe te trekken.
Je collega's zijn hartelijk en vriendelijk. De organisatie biedt een passend salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van circa
E 2200,-- tot E 2750,-- bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband (40 uur per week). Daarnaast biedt zij moderne secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen bij een 40 urige werkweek. Career Factory treedt op als intermediair in dit traject; bij gebleken geschiktheid word je een bepaalde tijd contract geboden en treed je direct in dienst bij onze opdrachtgever.

 

Bedrijfsomschrijving

Als Junior Recruiter Zorg Professionals werk je voor een bijzondere & nieuwe Zorg organisatie vanuit het hoofdkantoor. Zij is gevestigd in een mooi pand, hartje Amsterdam met uitzicht op de Amstel. Samen met hoog opgeleide professionals werk je aan de meest optimale zorg dienstverlening. Echt mensen helpen en echte verbetering van de zorg in Nederland is het gemeenschappelijke doel! Er wordt hard gewerkt in deze jonge organisatie, die nog geen 5 jaar bestaat, maar waar een goede balans werk-privé ook belangrijk gevonden wordt. Mensgericht, warm, energiek, professioneel, zorgend en doelgericht zijn woorden die de cultuur het best omschrijven. Een mooie balans tussen sociaal & resultaatgerichtheid! Lijnen zijn kort; er wordt snel geschakeld en beslissingen kunnen snel genomen worden.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in