+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Naarden.
Laad meer vacatures

Recruiter | Hybride Naarden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Varbisto

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Varbisto

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

📍Hybride | 💰 € 3000 | 📜 Vast dienstverband | 💷 Riante bonusregeling | 💵 Thuiswerk & internet vergoeding | 💻 Ingericht thuiswerk kantoor

Als Recruiter bij Varbisto is geen enkele dag hetzelfde. De ene dag houd jij je bezig met het zoeken naar kandidaten die open staan voor een nieuwe uitdaging, de andere dag begeleid je een kandidaat tijdens een onderhandeling over arbeidsvoorwaarden. Onwijs leuk! En dit alles doe je (voor het grootste gedeelte) lekker vanuit je eigen huis.

Als Recruiter ben jij dus niet alleen maar kandidaten aan het zoeken, integendeel! Een groot deel van je werk bestaat uit het ondersteunen van kandidaten tijdens het sollicitatieproces, vanaf het eerste contact tot aan het ondertekenen van de arbeidsovereenkomst. Daarnaast heb je regelmatig contact met onze opdrachtgevers tijdens het sollicitatieproces.

Tijdens het sollicitatieproces zorg jij ervoor dat onze kandidaten helemaal zichzelf kunnen zijn. Voordat een kandidaat op gesprek gaat bij een opdrachtgever bespreek jij met de kandidaat het verloop van de procedure. Bijvoorbeeld over wat de kandidaat kan verwachten, de achtergrond van de gesprekspartners en geef je tips voor een goede voorbereiding op het sollicitatiegesprek. Kandidaten van Varbisto weten precies wat ze te wachten staat, zodat zij zich volledig kunnen richten op het creëren van een uitstekende eerste indruk. Ontzettend belangrijk, want een eerste indruk maak je maar één keer!

Ook nadat een kandidaat het sollicitatieproces heeft doorlopen heb jij nog een belangrijke rol, zo adviseer je zowel onze kandidaten als onze opdrachtgever over bijvoorbeeld de stardatum en de arbeidsvoorwaarden. Nadat de arbeidsovereenkomst is ondertekend onderhoud je het contact met de kandidaat totdat hij/zij is gestart, en in sommige gevallen (gewoon omdat het gezellig is) nog veel langer!

Gevraagd

Omdat je maar één keer per week op kantoor aanwezig bent zijn wij op zoek naar iemand die goed zelfstandig kan werken. Om snel met onze systemen overweg te kunnen dien je een beetje handig te zijn met computers. Wij vragen hbo werk- en denkniveau (een diploma is niet vereist) en minimaal drie jaar ervaring als Recruiter.

Als Recruiter wordt jij verantwoordelijk voor de werving van Finance Professionals op Hbo & Wo niveau, je kunt hierbij denken aan (Assistent) Financial- en Business Controllers, teamleiders en coördinatoren. Ook bemiddel je zo nu en dan mensen op managementniveau. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die bij voorkeur al enige ervaring heeft in het bemiddelen van financials.

Aanbod

Wij bieden een leuke, uitdagende en vooral zelfstandige baan! Je krijgt de mogelijkheid om zelf je werk te plannen en te organiseren. Wij zijn op zoek naar een Recruiter voor 24 tot 32 uur per week. De salarisindicatie bij deze vacature is € 3000 bruto op fulltime basis. Naast een goed salaris bieden wij een uitstekende bonusregeling (per plaatsing € 500 bruto/netto). Op fulltime basis loopt je salaris hierdoor al snel op tot € 3500 - € 4500 bruto per maand.

Om je werk te kunnen doen krijg je zodra je in dienst komt een telefoon en een laptop. Daarnaast regelen wij een compleet ingerichte werkplek voor bij jou thuis, je kunt hierbij denken aan een bureau (in hoogte verstelbaar), bureaustoel, een groot beeldscherm, een professionele headset, een muis en een toetsenbord.

Geïnteresseerd?
Beschik jij over de bovengenoemde kwaliteiten en heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en klik op de sollicitatiebutton! Wij ontvangen graag jouw CV om vervolgens de mogelijkheden met je te bespreken tijdens een digitale kennismaking.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in