+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Recruitment Consultant Sociaal Domein Management & Beleid Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

BMC

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Als Recruitment Consultant ben je bezig met de werving van trainees tot senior adviseurs. Je neemt adviseurs aan die (vast) in dienst treden bij BMC. Je bent niet verantwoordelijk voor het werven voor alle binnenkomende opdrachten, maar onderhoudt wel samen met je collega's een flexibele (zzp-)schil. Je begeleidt het sollicitatieproces vanaf de eerste kennismaking tot en met het doen van een contractvoorstel. Daarnaast houd jij je bezig met diverse andere taken zoals arbeidsmarktcommunicatie, jaarplanning W&S, kwaliteit processen verbeteren.

Voor de kandidaten waarmee je het gesprek voert, vervul jij de rol van corporate recruitment consultant. Na een gedegen screening, toets jij middels een inhoudelijk en onderzoekend gesprek of de kandidaat een juiste match is voor BMC. Jij bent tevens het visitekaartje van BMC en zorgt ervoor dat de kandidaten een duidelijk en helder beeld krijgen van onze organisatie en alle ontwikkelmogelijkheden. Om te weten wat er speelt binnen het vakgebied Sociaal Domein verdiep jij je in de trends en ontwikkelingen van de markt en neem je deel aan actualiteitencolleges. Zo word je echt een specialist in je vak en ben jij volwaardig gesprekspartner!

Je komt te werken in ons landelijke team Sociaal Domein Management & Beleid. Dit team bestaat uit 8 Commercieel Managers, 2 Recruitment Consultants en 2 collega`s van de commerciële binnendienst (CBD). Daarnaast werken bij BMC Sociaal Domein ongeveer 180 vaste (beleids-)adviseurs en projectleiders aan opdrachten in de publieke sector, specifiek gericht op sociale vraagstukken. Wij zijn dan ook dé gesprekspartner voor gemeenten voor management-, beleid, en veranderopdrachten op tactisch en strategisch niveau.

Kenmerkend voor BMC Sociaal Domein is de samenwerking met gemeenten, waar onze adviseurs het verschil maken op de volgende thema's: Participatie, WMO, Jeugd, Welzijn, Zorg, Sport, onderwijs en cultuur. Om die reden hebben wij adviseurs nodig met verschillende achtergronden binnen het Sociaal domein. 

Als Recruitment Consultant mag je elke dag aan de slag in een hele dynamische en uitdagende setting. Dit kan gedeelte vanuit huis of vanuit de diverse regiokantoren in Diemen, Utrecht, of op het BMC hoofdkantoor in Amersfoort.



Gevraagd

We zoeken een samenwerkingsgerichte collega met een winnaarsmentaliteit. We willen als team namelijk heel graag de beste zijn. In ons vak en in de markt. Een aantal zaken die belangrijk zijn om de rol van Recruitment Consultant met succes te kunnen vervullen:

  • je beschikt over een afgeronde hbo opleiding;
  • je hebt ervaring in werving & selectie, recruitment of HR;
  • je bent een professionele gesprekspartner met een sterke persoonlijkheid, een flinke dosis mensenkennis en een ondernemende instelling;
  • je bent een doorzetter, je laat je niet snel uit het veld slaan en gaat door tot je de perfecte professional hebt gevonden;
  • je hebt wilt je graag verder verdiepen in de thema's binnen het Sociaal Domein;
  • je maakt verbinding. Zowel op persoonlijk, professioneel en vakinhoudelijk niveau kun je schakelen met je professionals en collega’s


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

In eerste instantie plezier in je werk, gecombineerd met de ambitie om de beste te zijn. We bieden je een kans op een mooie loopbaan binnen de arbeidsbemiddeling. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen tot een Recruitment Consultant van de bovenste plank.  

Naast dat we jou actief ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling, kan je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket verwachten:

  • een mooie uitdagende functie met een passend salaris (afhankelijk van ervaring)
  • een ruim opleidingsaanbod, waaronder een intensief onboarding traject. Want: als jij groeit, groeit BMC ook!
  • interessante bonussen, aantrekkelijke aandelenregeling, persoonlijk benefit budget van 12,347% (inclusief 8,5% vakantiegeld)
  • 25 vakantiedagen en de ruimte om extra vakantiedagen aan te schaffen vanuit je benefit budget
  • leaseauto, laptop en telefoonabonnement die je ook privé mag gebruiken!


Uren

32 uur
32

Bedrijfsomschrijving

Een sterk BMCBMC draagt bij aan het realiseren van effectieve, krachtige oplossingen voor uitdagingen in de publieke sector. Met raad en daad: advies dat anticipeert op nieuwe ontwikkelingen én praktische implementatie. Hierbij staat het maatschappelijk resultaat voor de inwoner, de leerling en de cliënt centraal.BMC - onderdeel van Yacht, label van de Randstad Groep - is dé organisatie van en voor professionals in het publieke domein. Werken bij de nummer 1 HR-dienstverlener van Nederland biedt jou tal van voordelen. In een inspirerende werkomgeving ga jij samen met professionele en gemotiveerde collega’s aan de slag. Carrièremogelijkheden zijn er in overvloed.Interesse? Dan leren we jou graag kennen! Maak je interesse kenbaar door te solliciteren en we nemen contact met je op om verder kennis te maken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in