+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.

Recruitment Consultant Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Daaf

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Bij Daaf in Amersfoort zoeken we een Recruitment Consultant die van aanpakken weet. In ons team werk je samen aan het vinden van de beste kandidaten voor verschillende vacatures. Je dag is gevuld met afwisseling: van wervingscampagnes tot gesprekken met kandidaten en klanten. We bieden je niet alleen een goed salaris, maar ook een kwartaalbonus, flexibele werktijden, een laptop en telefoon van de zaak, en nog veel meer. Plus, we lunchen samen en hebben leuke teamuitjes. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Kom jij werken bij Daaf in Amersfoort als Recruitment Consultant? Wil je werken in een energiek team dat uitblinkt in samenwerken en duurzame relaties, met een bruisende work hard-play hard mentaliteit? Kijk dan snel verder!

Jouw werkdag bij ons als Recruitment Consultant

Goeiemorgen! Start je week op ons kantoor waar de goede vibes je meteen omarmen. Een collega heeft fantastisch nieuws over een aangenomen kandidaat en een ander heeft net een toffe nieuwe klus binnengesleept. Samen met het team duik je meteen in een brainstorm om onze vacatures aan te pakken. Je hebt al een paar goede namen in gedachten.

Deze ochtend zet je je tanden in een grote wervingscampagne voor een bekende speler in de financiële wereld, met locaties door heel Nederland. Dankzij jouw ervaring weet je precies waar je de beste kandidaten kunt vinden, en een bekend merk trekt natuurlijk altijd veel aandacht.

Voor de lunch heb je een online intakegesprek en daarna is het tijd voor lunch met het team. Wij lunchen vaak samen aan een tafel vol lekkers. En met mooi weer zitten we natuurlijk op het dakterras.

Vanmiddag heb je twee gesprekken op de planning staan voor een HR-positie. Niet elke match is perfect, en dat is soms balen, maar je pakt de feedback op en gaat meteen verder met het verfijnen van de profielen. Jij blijft altijd kijken naar de kansen en zet snel nieuwe stappen.

Als onze allround Recruitment Consultant heb je niet alleen veel contact met kandidaten, maar ook direct met de klanten zelf. Je sluit je dag af met een bezoekje aan een van onze opdrachtgevers. Onlangs heb je daar nog succesvol een paar mensen geplaatst. Het is belangrijk om je gezicht te laten zien en wat leuks mee te nemen. Vandaag is dat een taartje voor een bedrijfsjubileum. Je bezoek wordt super gewaardeerd en je gaat met nieuwe vacatures weer naar huis.

Zo, dat was weer een volle, maar super productieve dag! Wat is dit toch een geweldige baan!


Wat wij vragen
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring in een recruitment functie;
  • Je blinkt uit in sociale interacties en toont een oprechte interesse in anderen;
  • Met je scherpe commerciële instinct spot je moeiteloos nieuwe mogelijkheden en grijpt deze kansen met beide handen aan;
  • Als volwassen gesprekspartner ben je proactief in je communicatie, waardoor je altijd klaarstaat om elk gesprek positief te sturen;
  • Als zelfstarter ben je uitstekend in staat je eigen werk te organiseren en je aandacht efficiënt te verdelen;
  • Je opleidingsachtergrond en/of werkervaring bewijzen dat je op het juiste niveau kunt opereren, waardoor je moeiteloos mee kunt schakelen in diverse situaties.
Wat wij bieden

Bij Daaf waarderen we jouw mensgerichte aanpak en commerciële scherpzinnigheid enorm. Je bent niet alleen een verrijking voor ons team door je vaardigheden, maar ook als persoon. We vinden dat dit beloond moet worden! Hier is wat je van ons kunt verwachten:

  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen de €3.000 en €4.000;
  • Een aansprekende kwartaalbonus, beloond op realistische prestaties;
  • Een mobiliteitsregeling die je mobiliteit ondersteunt;
  • Flexibele werktijden met opties voor zowel fulltime als parttime (32 tot 40 uur per week);
  • Een solide pensioenopbouw;
  • 25 vakantiedagen plus 8% vakantiegeld om van je rust te genieten;
  • Een laptop en een telefoon van de zaak, zodat je altijd verbonden en operationeel bent;
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Gratis lunch en veel leuke uitjes.
Over het bedrijf

Daaf is jouw go-to recruitmentbureau voor kantoorfuncties in Nederland. Wij bieden vacatures aan op alle niveaus, van junior medewerkers tot managementposities, specifiek gericht op het midden- en kleinbedrijf en middelgrote ondernemingen. Onze expertise strekt zich uit over het gehele land, waardoor wij overal de perfecte match kunnen maken. We matchen elke dag toptalenten aan banen in marketing, sales, finance, HR en administratie. Bij ons vind je niet zomaar een baan; we zoeken de perfecte plek waar jouw talent echt kan schitteren. Dankzij onze de meest moderne recruitmenttools en strak georganiseerde processen kunnen we ons richten op wat echt telt: persoonlijke gesprekken met jou en onze opdrachtgevers.

Je komt terecht in een superleuk team waar hard werken en plezier maken samen gaan. We lunchen elke dag samen, borrelen regelmatig bij onze overburen, de bierbrouwerij Rock City en vieren alle successen als een team. Ons kantoor in Amersfoort op de Isselt is ook nog eens mooi en makkelijk bereikbaar, vlak bij de A1 en A28 en is ook perfect bereikbaar als je uit Nijkerk, Soest of Baarn komt.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in