+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Recruitment Business Partner Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Daaf

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 4.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Klaar om het verschil te maken in de wereld van werving? Als Recruitment Business Partner ben je de sleutel tot het aantrekken van top talent en het vormgeven van onze groei. Je werkt in een enthousiast team aan inspirerende projecten. We bieden niet alleen een competitief salaris, maar ook flexibele werkuren, een leaseauto, een modern pensioenplan, en mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Plus, we zorgen goed voor je met extra s zoals een sporttegoed en een budget voor je thuiswerkplek. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je klaar om een doorslaggevende impact te maken? Grijp nu je kans! Wij zijn op zoek naar een energieke Recruitment Business Partner om ons team te versterken. Ontsluit fantastische mogelijkheden en til onze wervingsstrategie naar nieuwe hoogtes. Kom bij ons en maak het verschil!

Als Recruitment Business Partner ben jij de architect van ons selectieproces. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het werven van toptalent, maar je stuurt ook op strategische marktinzichten. Bij onze opdrachtgever ben jij cruciaal voor onze groei, door het aantrekken van de beste financiële talenten en het scherp in de gaten houden van de markt voor de meest strategische zetten.

In deze rol ontwikkel je campagnestrategieën en schrijf je pakkende vacatureteksten, in nauwe samenwerking met onze ambassadeurs om vacatures succesvol te vervullen. Je bent proactief op zoek naar kandidaten via LinkedIn en werkt hand in hand met het Marketing & Communicatie team om ons team te versterken. Je beheert het gehele sollicitatieproces, van screening tot aanstelling, inclusief het geven van advies over aanbiedingen en het coördineren van contractonderhandelingen met de ondersteuning van HR. Bovendien ben je een mentor voor collega-recruiters binnen het team, waarbij je hen coacht en begeleidt om hun potentieel volledig te benutten.


Wat wij vragen

In deze functie is het essentieel dat je een expert bent in je vakgebied, met een bijzondere nadruk op interpersoonlijke vaardigheden. Je bent een mensenmens in hart en nieren: oprecht geïnteresseerd in anderen, vaardig in het leggen van contacten en in staat je enthousiasme voor onze organisatie overtuigend over te brengen. Dit vermogen om authentieke verbindingen te smeden is cruciaal in deze rol.

Om succesvol te zijn in deze positie, zijn er enkele specifieke vereisten waar je aan moet voldoen:

  • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een recruitmentfunctie, of je nu gewerkt hebt als Intercedent, Sourcing Specialist, Corporate Recruiter of Recruitment Business Partner.
  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
  • Je bent bekend met LinkedIn en diverse CV-databases, en weet hierin efficiënt je weg te vinden.
Wat wij bieden

Als Recruitment Business Partner word je een sleutelspeler binnen ons team voor Arbeidsmarktcommunicatie en Recruitment: een jong, gedreven team dat met veel plezier aan inspirerende projecten werkt. Om je inzet en passie te belonen, bieden we je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

Een competitief bruto maandsalaris tussen de €4.000 en €4.500, afhankelijk van je ervaring, op basis van een fulltime dienstverband;

  • De flexibiliteit om zowel fulltime als parttime te werken, met contractmogelijkheden variërend van 24 tot 40 uur per week, aangepast aan jouw voorkeuren;
  • 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Een leaseauto voor zowel zakelijk als privégebruik;
  • Een moderne pensioenregeling en de optie om extra bij te sparen;
  • Een persoonlijk ontwikkelingsprogramma dat je ondersteunt in je professionele groei;
  • Extra aandacht voor je werkplezier, balans en vitaliteit, inclusief een sporttegoed van €75, vers fruit op alle vestigingen, een actieve personeelsvereniging en deelname aan de Nationale Vitaliteitsweek met leuke activiteiten;
  • Uitstekende mogelijkheden voor werk-privébalans met opties voor deels thuiswerken, een vergoeding voor internetkosten en een budget om je thuiswerkplek in te richten via onze thuiswerkwebshop.

Stap in een rol waar je passie voor mensen en professionaliteit hand in hand gaan, ondersteund door voorwaarden die je werk en leven verrijken!


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, met een rijke geschiedenis van meer dan 70 jaar, is een vooraanstaand expert in Accountancy en Belastingadvies. Met een sterke focus op ondernemend Nederland, is hun missie het bevorderen van persoonlijk geluk en zakelijk succes. Dit robuuste bedrijf telt ongeveer 1000 medewerkers, verspreid over 19 vestigingen door heel Nederland.

Hun kernwaarden zijn gericht op het bouwen van langdurige relaties, zowel met klanten als met medewerkers, en het cultiveren van een omgeving van samenwerking en vertrouwen. Binnen de organisatie heerst een warme, open cultuur waar zelfstandigheid wordt gecombineerd met teamgeest. Collega’s van verschillende niveaus werken nauw samen, ondersteunen elkaar waar nodig en delen regelmatig verantwoordelijkheden. Het bedrijf zet sterk in op de ontwikkeling van haar personeel door middel van gerichte trainingen en opleidingen.

Let op: je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever. Daaf, het recruitmentbureau, beheert deze vacature. Solliciteren kan via de website van Daaf. Het eerste gesprek zal plaatsvinden met een medewerker van Daaf, waarin we alle ins en outs over de opdrachtgever delen en al je vragen beantwoorden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in