+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Afstudeerstage Recruitment Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Independent Recruiters

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Independent Recruiters

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Als Recruiter in ons team krijg je vanaf dag één de kans om de hele recruitment cyclus te ervaren en bij te dragen aan het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Je dagelijkse taken omvatten het onderhouden van klantrelaties, actief zoeken naar geschikte kandidaten, en het voeren van selectiegesprekken. Je leert de kneepjes van het vak, zoals het schrijven van wervende vacatureteksten en effectief netwerken. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Het werk van een Recruiter is veelzijdig. Een Recruiter is bij ons altijd verantwoordelijk voor de hele recruitment cyclus, ook als stagiair neem je deze taken op je nemen. Zo heb je dagelijks contact met je klanten en help je hen in de zoektocht naar nieuwe medewerkers. Anderzijds ben je dagelijks in gesprek met potentiële kandidaten en kijk je gericht mee met wat er bij een kandidaat zou kunnen passen.

Die opdrachten en kandidaten zijn niet altijd de juiste match en komen er echter niet vanzelf. Dus daar hebben we allerlei manieren voor die we je graag leren. Je bent continu aan het netwerken om nieuwe mensen te leren kennen. Je schrijft wervende vacatureteksten, beoordeelt de reacties op deze advertenties en doorzoekt databases op zoek naar nieuwe kandidaten.



Gevraagd

Wij zoeken stagiaires die in de laatste fase van hun studie zitten en voor minimaal 9 maanden beschikbaar zijn. Jij brengt een dosis positieve energie mee en bent daarnaast leergierig en commercieel gedreven. Wij leren je de rest! 

Aanbod

Naast het werken in een enthousiast en gedreven team bieden wij jouw een stagevergoeding, afgestemd met je onderwijsinstelling. Daarnaast krijg je een laptop en telefoon ter beschikking én maak je kans op een bonus en kan je twee keer per week sporten op kosten van de zaak. De kans is groot dat je na je stage een toffe baan aangeboden krijgt! 

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, het liefst live bij ons op kantoor. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over ons bedrijf, onze procedures en wat je te wachten staat.



Bedrijfsomschrijving

In de afgelopen 20 jaar hebben wij als Independent Recruiters al meer dan 35 stagiaires begeleid bij het afstuderen. Het goede nieuws is dat we nu weer een aantal plekken beschikbaar hebben! 

Wat maakt een afstudeerstage bij ons zo leuk?


Je krijgt een mooie en bruikbare opdracht;
Je krijgt je eigen portefeuille met vacatures, waarbij je veel hulp krijgt van jouw teamleider en andere teamleden;
Ook stagiaires doen mee in onze groepsbonus;
Er is een grote kans dat je na je stage bij ons kan blijven in de functie van Recruiter;
Je mag de leukste events bijwonen en zit regelmatig om tafel bij je opdrachtgever;
Je hebt regelmatige werktijden, weekenden vrij en neemt een adviserende rol aan. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in