+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Trainee Recruiter Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Independent Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.250 - € 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Het werk van een recruiter is heel veelzijdig. Je hebt contacten met bedrijven en zorgt ervoor dat je inzichtelijk hebt naar wat voor talent zij dan weer op zoek zijn.
Aan de andere kant ben je dan weer in gesprek met kandidaten om te kijken of, en waarom ze interessant zijn voor de vacature van jouw opdrachtgever,
Die opdrachtgevers en kandidaten komen er echter niet vanzelf. Je bent continu aan het netwerken om nieuwe mensen te leren kennen. Je schrijft wervende vacatureteksten, beoordeelt de reacties op deze advertenties en doorzoekt databases op zoek naar nieuwe kandidaten.

Vaak moet je mensen teleurstellen omdat ze niet passen op de vacature maar gelukkig kun je soms ook mensen heel blij maken met die nieuwe baan.



Gevraagd

Als recruiter bij Independent Recruiters heb je minimaal HBO niveau. De richting maakt niet zoveel uit. Je persoonlijkheid bepaalt of je succesvol gaat worden als recruiter.

Je combineert een doelgerichte instelling met goede communicatieve vaardigheden. Je bent sociaal, je wil mensen graag helpen maar je weet ook dat er een commercieel belang is. 



Aanbod

Naast het samenwerking in een enthousiaste en gedreven team heb je bij ons een vast salaris geheel afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond. En denk aan een salaris tussen € 2250 en € 3000,- bruto per maand, 25 vakantiedagen, een variabele bonus, pensioen, mogelijkheid tot een collectieve ziektekostenverzekering en......sporten van de zaak!

Bedrijfsomschrijving

Al jaren zijn wij bij Independent Recruiters actief met het opleiden van recruiters, talenten zonder of met slechts een beetje ervaring als recruiter kunnen bij ons tot bloei komen. Ons team van ervaren recruiters en ons (prijswinnende) proces is een uitstekende voedingsbodem gebleken voor recruitment talent.

 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in