+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Student-Assistent Recruitment Executive Programmes Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 17,22 p/u
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Dompel jezelf onder in de academische wereld als Student-Assistent bij Executive Programmes van UvA FEB. Ben je een derdejaarsstudent die graag mensen helpt en communicatief sterk is? Deze bijbaan biedt je niet alleen een uitdagende rol naast je studie, maar ook de kans om waardevolle ervaring op te doen in een inspirerende omgeving. Ontwikkel jezelf terwijl je anderen ondersteunt in hun academische reis. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Werken als Student-Assistent bij Executive Programmes van UvA FEB

Ben jij op dit moment minimaal derdejaarsstudent en op zoek naar een uitdagende bijbaan voor naast je studie? Vind jij het leuk om mensen te woord te staan en ben je hier ook goed in? Lijkt het je bovendien leuk om bij een hoger onderwijsinstelling te werken? Lees snel verder en solliciteer!



Gevraagd

Werken voor de Executive Programmes van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA

Jij gaat aan de slag als student-assistent bij UvA FEB. Specifiek kom je te werken voor de Executive Programmes onderdeel van de Amsterdam Business School. Ambitieuze professionals volgen de Executive Programmes om zich naast hun baan te blijven ontwikkelen en verder te leren. Meer specifiek ga jij je bezighouden met de werving van studenten voor het MBA programma en de Executive Master Finance & Control (EMFC).



Aanbod

Wat ga je doen als Student-Assistent Recruitment?

Jij ondersteunt de sales en recruitment manager met administratieve werkzaamheden inzake de werving van studenten voor twee executive programmes, MBA en EMFC. Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van gegevens in het CRM-systeem. Naast de administratieve taken, spreek je incidenteel ook met potentiële nieuwe kandidaten voor de programma's of met externe partijen.


Dit heb jij in huis

Jij bent minimaal derdejaars student en je hebt een actieve inschrijving aan de universiteit. Je staat stevig in je schoenen en een zakelijke werkomgeving spreekt jou aan. Je bent communicatief sterk en je vindt het leuk om met verschillende partijen te schakelen en contact te leggen.

Verder ben jij:

  • Goed in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Zorgvuldig en heb je oog voor detail;
  • Enthousiast om de recruitment manager zo goed mogelijk te ondersteunen!
Dit biedt de Universiteit van Amsterdam

Jij kan per direct aan de slag als student-assistent voor 16 uur per week en een periode tot september 2024. De functie valt in de student-assistentschaal van de CAO Nederlandse Universiteiten, wat betekent dat jij minimaal een uurloon zal gaan verdienen van €17,22. Dit uurloon kan oplopen tot €18,72, afhankelijk van jouw studiejaar en behaald aantal studiepunten. De toelage van 8,3% eindejaarsuitkering zit al in dit uurloon verrekend.


Waarom StudiJob?

Als uitzendkracht bij StudiJob krijg jij bovenop jouw bruto uurloon nog 22% aan reserveringen die jij zal opbouwen omdat je op uitzendbasis werkt via StudiJob. Daarnaast kan je als uitzendkracht natuurlijk ook altijd kosteloos deelnemen aan al onze trainingen en workshops!

Zie jij jezelf al werken als Student-Assistent Recruitment? Solliciteer direct!

Via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met Nancy via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in