+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Hospitality Recruiter Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Independent Recruiters

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Independent Recruiters

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.250 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van gastvrijheid als Recruiter, waar je de volledige recruitment cyclus beheert en je eigen bureau runt. Je speelt een sleutelrol in het matchen van talent met toonaangevende hospitality bedrijven. Het draait allemaal om netwerken, het schrijven van pakkende vacatureteksten en het actief zoeken naar de perfecte match. Een veelzijdige rol waarin elke dag nieuwe uitdagingen en kansen biedt. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Het werk van een Recruiter binnen het vak van gastvrijheid is super veelzijdig.
De Recruitment cyclus is volledig  jouw verantwoordelijkheid, je runt jouw eigen bureau. Je onderhoudt nauwe contacten met hospitality bedrijven om te achterhalen wat voor talent zij momenteel zoeken. Aan de andere kant ben je in gesprek met kandidaten om te beoordelen waarom zij interessant zijn voor de vacature van jouw opdrachtgever.

Echter, het vinden van de juiste opdrachtgevers en kandidaten gaat niet vanzelf. Daarom richt je je continu op netwerken, om op die manier nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast schrijf je aanlokkelijke vacatureteksten, beoordeel je de reacties op jouw vacatures en speur je databases af op zoek naar potentiële kandidaten.

Gevraagd

Als recruiter bij Independent Hospitality heb je minimaal HBO niveau. De richting maakt niet zoveel uit. Je persoonlijkheid bepaalt of je succesvol gaat worden als recruiter. Uiteraard ben je wel bekend met de wereld van gastvrijheid.

Je combineert een doelgerichte instelling met goede communicatieve vaardigheden. Je bent sociaal, je wil mensen graag helpen maar je weet ook dat er een commercieel belang is. Ervaring in de hospitality en/of een afgeronde hotel management opleiding zijn een pré. 



Aanbod

Naast het samenwerking in een enthousiaste en gedreven team heb je bij ons een vast salaris geheel afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond. En denk aan regelmatige werktijden, een salaris tussen € 2250 en € 3000,- bruto per maand, 25 vakantiedagen, een variabele bonus, pensioen, mogelijkheid tot een collectieve ziektekostenverzekering en......sporten van de zaak!

Bedrijfsomschrijving

Als Hospitality Recruiter ben jij van onschatbare waarde voor onze opdrachtgevers, de leukste en mooiste bedrijven in de wereld van Gastvrijheid, bij het vinden van de  best passende medewerkers. Wij werven voor diverse posities, van F&B Supervisor tot Housekeeping Manager, en van Chef-Kok tot General Manager. 

Binnen Independent Hospitality krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als recruiter. We leren je te werken met alle tools en technieken die nodig zijn om deze functie succesvol uit te oefenen. Je gaat werken in een ambitieus team waar teamwork en plezier centraal staan.

Regelmatig komen wij bij onze opdrachtgevers over de vloer, zo krijgen we een kijkje in de keukens (letterlijk) van de meest prachtige hotels, restaurants en evenementen locaties. Daarnaast kun je ons ook vinden op de meest leuke netwerk-events.  

Voor deze functie zoeken wij een ambitieuze, enthousiaste persoonlijkheid die graag netwerkt en mensen verbindt. Jij bent communicatief sterk, resultaatgericht en gaat altijd voor de beste match.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in