+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider/calculator w-installaties Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Connect

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Connect

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 3.200 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je als spin in het web op de afdeling Technisch Beheer. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van klantinstallaties en het voorbereiden van werkzaamheden. Je maakt zelf tekeningen en berekeningen. Ook bestel je materialen en handel je werkbonnen af. Je communiceert met klanten en volgt offertes op. Dit is een kans om veel verschillende taken te doen en je technische vaardigheden te gebruiken. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Het is een zeer diverse functie, waarbij je als spin in het web fungeert op de afdeling Technisch Beheer. Als werkvoorbereider calculeer je en lever je technisch hoog kwalitatieve oplossingen. Je bent verantwoordelijk  voor beheer en onderhoud van de klantinstallaties, de planning, calculatie, voorbereiding en bewaking van de werkzaamheden binnen de onderhoudscontracten. Binnen deze taken ondersteun je de contractbeheerder en werk zeer nauw samen met de service coördinator. Je legt verder zelf alle voorkomende installaties vast  op tekening en bent in staat om zelf ontwerpen en berekeningen te maken.De bedoeling is dat je aan de voorkant van het traject een  ontwerp schetst en calculeert voor kleinere projecten. Het ondersteunen van de servicecoördinator en servicemonteurs zal voornamelijk bestaan ui  het bestellen van benodigde materialen en het afhandelen van werkbonnen. Je communiceert adequaat naar de klant en draagt zorg voor de calculatie, uitwerking en opvolging van aangevraagde offertes. Het is een ideale functie  voor de spreekwoordelijke spin in het web.

Voor een grote landelijke opdrachtgever zijn wij op zoek naar werkvoorbereider/calculator w-installaties (utiliteitsprojecten)

Een mooie professionele werkomgeving en opdrachtgever. Salaris indicatie tussen de €2900 - €3200 bpm/40 uur. Na de inleentermijn is er de intentie om de werknemer op contact over te nemen.


Profiel

Wij zoeken iemand met een afgeronde MBO+ of HBO opleiding richting werktuigbouwkunde (WTB), voorkeur aangevuld met MIT-W of HIT. Verder heb je ruime ervaring als werkvoorbereider/calculator voor utiliteitsprojecten en heb je affiniteit met administratieve processen. Je bent een teamplayer, commercieel, communicatief sterk en servicegericht. Ervaring met ACTO software is een must.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in