+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Werkstudent Finance bij Boekhoudkantoor in de Horecabranche Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 uur
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15 p/u

Vacature in het kort

Wil je als student in een financieel-economische richting praktijkervaring opdoen? Bij LHG Administraties, een klein boekhoudkantoor in Amsterdam, kun je aan de slag. Als Werkstudent Finance werk je met cijfers en breng je je studiekennis direct in de praktijk. Je krijgt de kans om te laten zien dat je oog hebt voor detail. Dit is een geweldige kans om te groeien en te leren in een echte werkomgeving. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Werken als Werkstudent Finance bij het boekhoudkantoor

Ben jij momenteel student in een financieel-economische richting? Ga jij aan op werken met cijfers? Zie jij een foutje niet snel over het hoofd en lijkt het je leerzaam om je opgedane studiekennis in de praktijk te brengen? Vind je het daarnaast leuk om te werken bij een klein boekhoudkantoor in Amsterdam? Lees dan vooral verder en solliciteer!



Gevraagd

Werken bij dit boekhoudkantoor

Dit jonge boekhoudkantoor houdt zich sinds 4 jaar bezig met de financiële administratie van haar klanten. Veruit de meeste klanten zijn horecaondernemingen (regio Groot-Amsterdam) voor wie de financiële administratie wordt verzorgt. Ondersteund door eigen eerdere werkervaringen is er bewust gekozen voor horeca-klanten. Hierdoor kan er optimaal worden meegedacht met de klant en kunnen de horecaondernemers zich vooral bezig houden met hun echte passie: gasten verwelkomen en verzorgen!

Het team waarin je komt te werken is met vier personen klein, maar hecht. De sfeer is outgoing, hartelijk en er wordt echt naar elkaar om gekeken. Op de afdeling wordt gezocht naar versterking op met name dinsdag, woensdag en donderdag. Hierbij is het fijn wanneer je in elk geval één volle dag (8 uur) beschikbaar bent.



Aanbod

Wat ga je doen als Werkstudent Finance?

In deze functie werk je vanuit het kantoor in Amsterdam-Oost met name aan financieel-administratieve taken. Daarnaast heb je in deze rol veel contact met de horeca-klanten. Jij ontzorgt de klanten door duidelijk antwoord te geven op hun vragen en verzoeken. Je staat hierbij stevig in je schoenen en staat hen gastvrij, behulpzaam en helder te woord via bijvoorbeeld telefoon, mail of tijdens een klantbezoek. Eén extra voordeel aan het hebben van horeca-klanten is dat je bij een klantbezoek kunt rekenen op een lekker hapje en drankje bij niet de minste restaurants in Groot-Amsterdam!

Concreet zijn de financieel-administratieve taken als volgt:

  • Inboeken van facturen;
  • Checken van bankmutaties;
  • Verwerken van betalingen;
  • Facturen opstellen en klaarzetten.
Dit heb jij in huis

Jij bent op dit moment student en je bent goed met cijfers. Misschien had je vroeger al een wiskundeknobbel of heb je werken met cijfers tijdens jouw financieel-economische studie geleerd. Mocht je daarnaast ook nog affiniteit hebben met horeca/culinair, dan is dit helemaal leuk meegenomen!

Verder ben jij:

  • Punctueel en je ziet foutjes niet snel over het hoofd;
  • Goed in helder communiceren via de telefoon en per mail;
  • Sterk in contacten leggen en onderhouden met de verschillende klanten
Dit biedt het Boekhoudkantoor

Jij kan per direct aan de slag als Werkstudent Finance voor 16 uur per week en een periode van 6 maanden met bij goed functioneren een goede kans op verlenging. Hier tegenover staat minimaal een uurloon van €15. Dit uurloon kan oplopen tot €17, afhankelijk van jouw opleidingsniveau en ervaring.


Waarom StudiJob?

Als uitzendkracht bij StudiJob krijg jij bovenop jouw bruto uurloon nog 22% aan reserveringen die jij zal opbouwen omdat je op uitzendbasis werkt via StudiJob. Daarnaast kan je als uitzendkracht natuurlijk ook altijd kosteloos deelnemen aan al onze trainingen en workshops!

Zie jij jezelf al werken als Werkstudent Finance? Solliciteer direct!

Via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met Jordy via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in