+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Oproepkracht Meldingsbureau Uitvaartcentrum Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 30 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.521 p/m

Vacature in het kort

Hou je van praten en weet je hoe je met verschillende mensen moet omgaan? Als oproepkracht bij ons werk je aan het Meldingsbureau. Je helpt mensen die iemand verloren hebben. Je moet snel kunnen reageren en ook 's nachts of in het weekend willen werken. Je taken zijn vaak onverwacht, maar heel belangrijk voor onze klanten. Als je van betekenis wilt zijn voor anderen, is dit een mooie kans. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Werken als Oproepkracht Meldingsbureau bij Uitvaartcentrum Zuid

Ben jij communicatief vaardig en weet jij altijd de juiste toon te kiezen tijdens een gesprek? Vind je het leuk om snel te schakelen waarbij je veel ad hoc werkzaamheden op je af krijgt, om uiteindelijk bij te dragen aan een uitstekende dienstverlening voor mensen die iemand hebben verloren? En vind jij het niet erg om 's nachts of in het weekend te werken? Lees dan verder en solliciteer!



Gevraagd

Werken bij Uitvaartcentrum Zuid in Amsterdam

In de uitvaartbranche werken betekent elke dag weer vol energie, aandacht en inlevingsvermogen aan de slag gaan. Jij komt elke dag naar kantoor, maar de mensen aan wie jij jouw dienst verleend, komen niet vaak in aanraking met het uitvaartcentrum. En op het moment dat dit gebeurt, is dat een zeer verdrietige periode. Je hebt contact op precies de momenten waarop zij iemand nodig hebben die ze met volle aandacht kan helpen.

Bij Uitvaartcentrum Zuid heerst een sfeer waarin alle collega's dit begrijpen en met deze energie elke dag weer aan het werk gaan. Je krijgt veel zelfstandigheid in je baan en een zeer hecht team waarin het groepsgevoel altijd voelbaar is. Altijd is er de mogelijkheid om met je collega's te sparren. Deze goede sfeer en hechte band van het team is terug te zien in hoe lang mensen blijven werken bij dit uitvaartcentrum.



Aanbod

Wat ga je doen als Oproepkracht Meldingsbureau?

Na het overlijden wordt contact gezocht met het uitvaartcentrum en zal jij degene zijn die op dat moment de telefoon opneemt. Je maakt meteen heldere afspraken met de nabestaanden over de direct te ondernemen acties en je verstrekt opdrachten aan de andere onderdelen van de organisatie. Daarnaast leg je alles administratief goed vast, terwijl je in het gesprek zelf alle aandacht hebt voor de nabestaanden. Vervolgens verdeel jij de beschikbare medewerkers en middelen om de daadwerkelijke uitvaart ook te kunnen realiseren.

Daarnaast zal jij:

  • De tijden vastleggen voor rouwbezoek en de uitvaartplechtigheden;
  • Opdrachten verstrekken aan de andere afdelingen ter realisatie van de gemaakte afspraken;
  • Verzoeken tot wijziging van de gemaakte afspraken aannemen en verwerken;
  • Assistentie vragen aan andere uitvaartorganisaties conform vastgestelde normen en procedures;
  • Al deze bovenstaande werkzaamheden uiterst zorgvuldig vastleggen in de administratie.

De werktijden zijn als volgt;

  • Nachtdienst vanuit huis met een zakelijke mobiele telefoon: 17:00 - 8:00
  • Weekenddienst (zaterdag/zondag) op de centrale planning in Amsterdam: 8:00 - 17:00
  • In de inwerkperiode zal je voornamelijk werken vanuit de centrale planning, pas later vanuit huis.
Dit heb jij in huis

Jij bent de eerste stem die een nabestaande zal horen, dus daar ben jij je zeer goed van bewust. Je bent geduldig en meelevend, maar in jouw hoofd gaan de radertjes van de planning meteen draaien. Wie is er beschikbaar, welke tijdsloten zijn nog open en op welke locaties kunnen we het rouwbezoek en de uitvaartplechtigheid realiseren? Aan de andere kant van de lijn heeft men niet door dat jij hier al meteen over nadenkt, daar is nog alle ruimte voor een rustig gesprek. Relevante vakkennis is vereist.

Daarnaast ben jij:

  • Zeer punctueel, afspraak is afspraak;
  • Communicatief vaardig. Je voert gesprekken met nabestaanden, waarin, naar organisatorische en administratieve zaken, ook aandacht is voor de emotionele kant;
  • Stressbestendig;
  • Flexibel in je werktijden. Je zal namelijk weekend en- of nachtdiensten werken.
Dit biedt Uitvaartcentrum Zuid

Jij kan aan de slag als Medewerker Meldingsbureau/Centralist. In eerste instantie zal dit gaan om 2 nacht-oproepdiensten per week.

De functie valt in schaal 3B trede 4 van de cao Uitvaartbranche, wat gelijk staat aan een salaris van €2521 per maand op fulltime basis. Op feestdagen geldt daarnaast een toeslag van 50% op het bruto uurloon.

Zie jij jezelf al werken als Oproepkracht Meldingsbureau? Solliciteer direct!

Via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met Jordy via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in