+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Student-Assistent Hybride Onderwijs EP Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 17,22 p/u
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Wil je werken als Student-Assistent voor de Executive Programmes van UvA FEB? Deze bijbaan is perfect voor studenten die 8 uur per week beschikbaar zijn. Als je van IT houdt en het leuk vindt om het hybride onderwijs te helpen, is dit iets voor jou. Je gaat het team versterken en bijdragen aan een bijzondere manier van lesgeven. Dit is een mooie kans om werkervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Werken als Student-Assistent voor de Executive Programmes van UvA FEB

Ben jij op dit moment student en ben je op zoek naar een bijbaan voor 8 uur per week? Heb je affiniteit met IT en lijkt het je leuk het hybride onderwijs bij UvA FEB te ondersteunen? Lees dan verder en solliciteer!



Gevraagd

Werken voor de Executive Programmes van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de UvA

De Amsterdam Business School, onderdeel van UvA FEB, biedt ambitieuze professionals de kans om opleidingen en cursussen te volgen om zich te blijven ontwikkelen tijdens hun loopbaan. Veel van het onderwijs wordt hybride aangeboden. Jij gaat de Executive Master Internal Auditing (EMIA) en het Executive Programme Digital Auditing (EPDA) ondersteunen hierbij. Werktijden zijn bespreekbaar.



Aanbod

Wat ga je doen als Student-Assistent?

Jij gaat de programme support officers ondersteunen bij de organisatie van het hybride onderwijs in het EMIA en EPDA programma. Jij helpt bij het faciliteren van online colleges. Jij zorgt ervoor dat de opnames goed verlopen en op het moment dat er een storing is, los jij dat op. Je deelt zoomlinks met de studenten en tijdens colleges heb je de rol als moderater in de meeting.


Dit heb jij in huis

Jij bent op dit moment student aan een universiteit en bij voorkeur heb je affiniteit met IT. Dit kan in de vorm van een opleiding zijn, maar ook in de vorm van eerdere werkervaring of interesse in IT. Bovendien lijkt het je leuk om in een formele werkomgeving ervaring op te doen achter de schermen bij de universiteit.

Verder ben jij:

  • Zorgvuldig en werk jij graag nauwkeurig;
  • Communicatief sterk in zowel het Nederlands als Engels;
  • Op zoek naar een leuke bijbaan voor 8u in de week tot september 2024.
Dit biedt de UvA FEB

Jij kan per direct aan de slag als Student-Assistent voor 8 uur per week en een periode van 4-5 maanden tot september 2024. De functie valt in student-assistentschaal van de CAO Nederlandse Universiteiten wat betekent dat jij minimaal een uurloon zal gaan verdienen van €17,22. Dit uurloon kan oplopen tot €18,72, afhankelijk van jouw studiejaar en behaald aantal studiepunten. De eindejaarsuitkering van 8,3% zit in het uurloon verrekend.


Waarom StudiJob?

Als uitzendkracht bij StudiJob krijg jij bovenop jouw bruto uurloon nog 22% aan reserveringen die jij zal opbouwen omdat je op uitzendbasis werkt via StudiJob. Daarnaast kan je als uitzendkracht natuurlijk ook altijd kosteloos deelnemen aan al onze trainingen en workshops!

Zie jij jezelf al werken als Student-Assistent ? Solliciteer direct!

Via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met Kaylee via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in