+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Finance Stage Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

The Ambitious Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Ben je klaar om meer te leren over finance en boekhouding in een snel groeiend bedrijf? Deze meewerkstage biedt je de kans om de basis van deze vakgebieden te ontdekken. Je gaat aan de slag met crediteurenadministratie, maakt overzichten en leert over belastingaangiften. Dit alles doe je samen met ervaren professionals in een gezellig team. Je bijdrage is belangrijk voor onze financiële gezondheid. Een unieke kans om praktijkervaring op te doen en echt verschil te maken. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?
Ben je op zoek naar een leuke meewerkstage die volledig in het teken staat van finance en boekhouding? Lijkt het je fantastisch om de basis te leggen voor boekhouding en rapportage in een snel groeiend, internationaal bedrijf? Als je enthousiast "ja" hebt geantwoord op deze vragen, dan is dit de perfecte stage voor jou!
In deze stage leer je de grondbeginselen van crediteurenadministratie, het opstellen van maand- en kwartaaloverzichten en het indienen van belastingaangiften, die essentieel zijn voor onze bedrijfsvoering en jaarverslag. Je werkt nauw samen met ervaren finance professionals binnen een gezellig team en draagt bij aan onze financiële nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen met de basisprincipes van financiën en boekhouding, wat een eye-opener zal zijn met aanzienlijke impact.


Gevraagd

Wat zoeken wij?
Wij verwachten van jou als enthousiaste MBO4 student in een relevante studierichting in Nederland en met een grote passie voor financiën en boekhouding, het volgende:
  • Je spreekt vloeiend Nederlands;
  • Beschikbaarheid voor minimaal 4 dagen gedurende een periode van ongeveer 5 maanden;
  • Startdatum vanaf september 2024, eerder is ook mogelijk;
  • Eerdere ervaring en goede kennis van financiën en boekhouding zijn een pré;
  • Sociaal, nauwkeurig, en resultaatgericht met een vleugje durf.


Aanbod

Wat hebben wij te bieden?
Naast de kans dé basis te leggen voor een carrière binnen de finance in een succesvolle internationale recruitment organisatie bieden wij:
  • Prettige werksfeer met jonge, gemotiveerde en ambitieuze collega's;
  • Werken op een mooie locatie in de Pijp in Amsterdam;
  • Marktconforme stagevergoeding;
  • Jaarlijkse events, fantastische team uitjes en gezellige vrijdagmiddagborrels.


Bedrijfsomschrijving

The Ambitious Group is een toonaangevend wervings- en selectiebureau met bijna 400 toegewijde professionals wereldwijd. Met kantoren en consultants over de hele wereld, zijn we gespecialiseerd in het verbinden van ambitieuze professionals met bedrijven. Onze innovatieve technologieën bieden professionals kansen in diverse vakgebieden zoals Engineering, Finance, IT, Life Science, Marketing & Sales en Executive Search. We streven naar de beste E-recruitment ervaring voor zowel kandidaten als klanten. Momenteel opereren we vanuit kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Frankfurt, München, Wenen, Hong Kong, Singapore, Brussel, Luxemburg, Gent, Parijs, en Athene, en we blijven groeien.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in