+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Projectleider Civiel Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van integrale oplossingen voor multidisciplinaire projecten in de Civiele bouw bij een toonaangevend bouwbedrijf. Als Civiele medewerker maak je deel uit van een professioneel en gemotiveerd team, binnen een organisatie die kennisoverdracht en creativiteit hoog in het vaandel heeft staan. Jouw rol als projectleider biedt de kans om samen met je team projecten efficiënt, tijdig en veilig uit te voeren, waarbij je de schakel vormt tussen opdrachtgevers en uitvoerders. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf wat verschillende vestigingen heeft in Nederland. Zij kent een platte organisatiestructuur met vier business units. Zo is onze opdrachtgever zowel regionaal als internationaal betrokken bij grote projecten tot ca. 20 miljoen euro. Verder beschikt onze opdrachtgever over haar eigen ingenieursbureau. Onze opdrachtgever heeft een uitgebreid netwerk van vestigingen door heel Nederland. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in integrale oplossingen voor de realisatie van multidisciplinaire projecten in de Civiele bouw. Zij beheersen het totale proces van conceptontwikkeling, ontwerp en bouw tot en met financiering, onderhoud, beheer en exploitatie.


Bedrijfscultuur

Ondanks de grote omvang van onze opdrachtgever komt u als Civiele medewerker te werken in een professioneel en gemotiveerd team. Professionaliteit is een van de grote pijlers binnen onze opdrachtgever. Hierdoor heeft onze opdrachtgever een eigen opleidingsinstituut gerealiseerd waardoor u steeds weer de nieuwste ontwikkelingen paraat heeft. Er heerst dus een prettige, open en platte organisatiestructuur waarbij kennisoverdracht, kennisuitwisseling en creativiteit hoog in het vaandel staan.

In deze dynamische rol zorg je samen met je team voor een efficiënte, tijdige en veilige uitvoering van projecten. Inrichten, aansturen en bijsturen van de projectorganisatie en de externe uitvoerende partijen is jou op het lijf geschreven. Als projectleider ben jij de schakel tussen de opdrachtgevers en uitvoerders, waarbij je de wensen en eisen met elkaar afstemt en de verschillende belangen vanuit diverse disciplines afweegt. Je werkt nauw samen met de projectmanager en samen slaan jullie de piketpalen voor het team van engineers, werkvoorbereiders en uitvoerders die je dagelijks aanstuurt.


Functie eisen
  • Je bent in het bezit van een diploma HBO of WO civiele techniek.
  • Werkervaring op projecten van diverse omvang en complexiteit is een pluspunt.
  • Uitgebreide kennis van betonconstructies, faseringsplannen en bijbehorende werkmethodieken.

Competenties

  • Plannen
  • Resultaat gericht werken
  • Samenwerken
  • Initiatief nemen

Heb je interesse in deze functie en wil je solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en vul jouw gegevens in. Heb je vragen over de vacature of wervingsprocedure? Neem dan contact op met Kokkie Paul van Headhuntersteam Amsterdam via telefoonnummer 020-6382728 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in