+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.

Projectleider Studiefase Infrastructuur Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Provincie Noord-Holland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.816 - € 6.809 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Als projectleider in de studiefase van infrastructuurprojecten speel je een cruciale rol in het vormgeven van onze toekomst. Naast een competitief salaris, bieden we een unieke kans om bij te dragen aan innovatieve ontwikkelingen, een opleidingsbudget, en de flexibiliteit om je werkplek te kiezen. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Iedere dag zijn in Noord-Holland mensen en goederen op weg naar hun bestemming. De provincie onderhoudt hiervoor 645 kilometer weg, 384 kilometer fietspad en ventweg, 50 kilometer vrije busbaan, 246 kilometer vaarweg en de daarbij behorende bruggen, sluizen, viaducten, bermen en oevers. Dat doen we zo duurzaam mogelijk. Als projectleider in de studiefase van onze vervangings- en onderhoudsprojecten zorg jij dat de infrastructuur op orde is en blijft, zodat iedereen in Noord-Holland slim, schoon en veilig van A naar B komt.


Jouw baan

Dagelijks werkt de provincie aan de aanleg en het beheer van de provinciale infrastructuur, zoals wegen en vaarwegen. Als projectleider in de studiefase van onze vervangings- en onderhoudsprojecten formuleer je de opdracht voor de planvoorbereiding en de scope voor uitvoering. Deze scope en opdracht wordt vervolgens door een IPM-team opgepakt en uitgevoerd door bijvoorbeeld een bouwbedrijf. Je kijkt daarbij niet alleen naar de techniek, maar ook hoe de aanleg of het onderhoud van een project duurzamer kan. Bijvoorbeeld door bij het ontwerp rekening te houden met de biodiversiteit. Of door minder CO2 uit te stoten tijdens de bouw of geluidsoverlast te beperken tijdens de werkzaamheden.

Jij zorgt dat vooraf overal aan is gedacht en brengt informatie en plannen bij elkaar in een projectopdracht. Bovendien stuur jij het team aan van collega’s die technisch adviseren en onderdelen van de plannen verder uitwerken. Ook breng je externe partijen op tijd aan tafel, zodat ze vooraf kunnen meedenken. Denk bijvoorbeeld aan waterschappen of beheerders van kabels en leidingen. Zo weet iedereen waar ze aan toe zijn als de uitvoering van het project start. Je inventariseert of er naast het project aanvullende wensen zijn die kunnen ‘meeliften’ met het project. En je zorgt ook nog dat de financiën kloppen en dat er beheerafspraken zijn met alle partijen die een rol spelen binnen het project.

Kortom: jij bent dé spin in het web die weet wat er binnen en buiten gaande is en die projecten optimaal en state-of-the-art voorbereidt.


Dit bieden wij
  • Een bruto jaarsalaris tussen € 57.791,04 en € 81.712,22 (schaal 11) op basis van 36 uur per week. Dit is inclusief het Individueel Keuze Budget van ongeveer 22% van je bruto maandsalaris, dat je onder meer kunt inruilen voor extra vrije dagen;
  • Een opleidingsbudget van € 5.000,- per vijf jaar. Daarnaast zijn er andere opleidingsmogelijkheden, omdat wij jouw ontwikkeling belangrijk vinden.
  • Een jaarlijkse salarisverhoging van 3%, tot aan het einde van je schaal.
  • Een volledige vergoeding van woon-werkverkeer en dienstreizen bij gebruik van ov.
  • Goede balans tussen werk en privé: bij ons is 36 uur fulltime. Wil je minder werken? In overleg is veel mogelijk.
  • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
  • Een baan waarbij je samen met je collega’s bepaalt waar je werkt. Dat kan deels thuis en deels op onze locatie in het centrum van Haarlem. Wij zorgen onder meer voor een bureau en beeldscherm, zodat je jouw thuiswerkplek goed kunt inrichten. 

En dat is nog niet alles. Lees op  waar je als collega bij Noord-Holland verder op kunt rekenen.


Hier ga jij werken

Bij de provincie Noord-Holland werk je aan de toekomst. Elke dag opnieuw zet je je samen met 1.400 collega’s in voor een mooie, plezierige en veilige woon- en werkomgeving voor ruim 2,5 miljoen Noord-Hollanders. Daarbij gaat het er innovatief aan toe. We stimuleren en faciliteren smart mobility, de energietransitie, grootschalige natuurontwikkeling en de nieuwste technologieën zoals slimme apps. En ook jóuw toekomst staat bij ons centraal. Je krijgt alle ruimte om te kiezen welke kant je op wilt en om je ambities waar te maken. Wij ondersteunen je hierbij. Bijvoorbeeld met een ruim opleidingsbudget en de mogelijkheid om, in overleg, tijdelijk in een ander project te duiken of een initiatief te starten.

Je gaat werken voor de directie Beheer en Uitvoering (B&U). Zij zorgen voor de aanleg en reconstructie van nieuwe (provinciale) wegen en vaarwegen en voor het onderhouden van de bestaande wegen. Daarbinnen werk je voor de sector Beheer, Strategie en Programmering (BSP) die optreedt als beheerder van deze infrastructuur. De komende jaren houden wij ons bezig met een aantal nieuwe ontwikkelingen: duurzaam en maatschappelijk verantwoord beheer, de verdieping van assetmanagement en professioneel beheer van onze areaaldata.


Dit ben jij
  • Analytisch sterk: je doorgrondt snel problemen.
  • Initiatiefrijk: je doet zelfstandig verbetervoorstellen.
  • Communicatief sterk: het opstellen van beleidsadviezen, rapportages, programma’s en adviesnota's is geen probleem voor je. Daarbij ben je behendig in de bijbehorende (interne) afstemming bij het opstellen van dergelijke documenten.
  • Omgevingsbewust: je werkt goed met in- en externe partners en kunt werken in een politiek-bestuurlijke organisatie.

Verder heb je:

  • Hbo- / Wo werk- en denkniveau.
  • Minstens 5 jaar werkervaring op het gebied van beheer en onderhoud.
  • Inzicht in het functioneren van het openbaar bestuur, de provinciale organisatie en de daarmee samenhangende besluitvormingsprocessen.
Word onze nieuwe collega

Upload uiterlijk voor 9 mei 2024 je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. Je kunt je sollicitatie richten aan Paul Waarts, plaatsvervangend sectormanager Beheer, Strategie en Programmering. Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel of app dan met Paul via 06 – 31 68 82 44. Vragen over de procedure? Stel ze aan onze collega’s van de Servicedesk Info Personeel, via 023 – 514 56 06.


Goed om te weten
  • Wij werken voor alle Noord-Hollanders. En dat kunnen we het beste doen als wij een afspiegeling vormen van de bevolking van de provincie. Daarom streven wij naar diversiteit in onze teams.
  • Voor een baan bij de provincie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.


Gevraagd

Wil jij weten of je past op deze functie? Ga dan naar onze website om te zien wat wij van jou vragen!

Uren

36 uur
32-36
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in