+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Psychiater zzp Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Als psychiater op zzp-basis werk je met verschillende groepen mensen en speel je een belangrijke rol in het team Persoonsgerichte Aanpakken. Je helpt met het diagnosticeren van patiënten en geeft advies aan een team van professionals. Je werkt samen met een grote groep collega's die streven naar een betere stad. Jouw werk draagt bij aan groei, veiligheid en gezondheid. Je komt terecht in een team dat diversiteit waardeert en waar samenwerken belangrijk is. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Draag als psychiater op zzp-basis bij aan het samenspel tussen zorg en veiligheid door te werken met diverse doelgroepen. Laat jouw expertise schitteren en geef vorm aan persoonsgerichte aanpakken.


Jouw nieuwe baan

Als interim psychiater ben jij de spil in het screeningsproces van het team Persoonsgerichte Aanpakken (PGA). Je begeleidt en beoordeelt de werkzaamheden van de screeners (psychologen) en bent verantwoordelijk voor het diagnosticeren en beoordelen van patiënten. Met jouw adviezen en ondersteuning help je het team PGA vooruit.Je deelt je kennis en ondersteunt het multidisciplinaire team, bestaande uit onder andere verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en beleidsmedewerkers. Jouw diagnostische- en gespreksvaardigheden zijn van onschatbare waarde, vooral bij het omgaan met weerstand.


Jouw nieuwe werkplek

Bij deze gemeente maak jij als psychiater op interim-basis deel uit van een team van meer dan 18.000 collega's die gezamenlijk streven naar een bloeiende hoofdstad. Werkend voor deze stad draag je bij aan groei, veiligheid, ontwikkeling en gezondheid. Je werkt in een omgeving die diversiteit omarmt en waar verschillen leiden tot betere resultaten. Als onderdeel van de gemeentelijke organisatie werk je samen met verschillende clusters en afdelingen, waaronder de GGD.


Wat breng je mee?
  • Een afgeronde opleiding tot psychiater.
  • Ervaring in het werken met diverse doelgroepen, bij voorkeur in een stedelijke omgeving.
  • Uitstekende diagnostische- en gespreksvaardigheden.
  • Een flexibele en proactieve houding ten opzichte van weerstand.
  • Goede samenwerkingsvaardigheden en de capaciteit om kennis te delen met collega's.
Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 8 - 24 uur per week op zzp-basis. Het betreft een tijdelijke functie en je start medio juni 2024. De opdracht loopt tot medio november 2024 met optie tot verlenging conform de duur van de werkzaamheden.


Verdere informatie

Als zzp'er dien je te voldoen aan diverse overheidsregels en wetten. Tijdens het webinar zzp in de zorg vertellen wij je meer over hoe jij je het beste kunt voorbereiden op het zzp-schap. En informeren wij je over actuele wetswijzigingen. Natuurlijk is er ook volop ruimte voor jouw vragen. Zet donderdag 13 juni 2024 in jouw agenda en schuif om 19:30u online aan.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in