+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bussum.
Laad meer vacatures

Psychiater FACT-team Bussum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GGz Centraal

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Zo werk jij
Ben jij de professional met een duidelijke visie die samen met ons bouwt aan het FACT-team Huizen? Binnen het FACT team ga jij bijdragen aan behandeling en complexe casuïstiek voor EPA-cliënten in de regio. Vanuit de herstel ondersteunende visie biedt je zorg. Jij bent als psychiater en regiebehandelaar eindverantwoordelijk, voor behandelplanbesprekingen en MDO’ s, die je samen met de collega’ s uit het multidisciplinaire team vormgeeft, en op indicatie van het team zal je cliënten zien.

Als psychiater heb je een voortrekkersrol in de ontwikkeling van het behandelbeleid van de afdelingen en in veranderingsprocessen. Patiënten, kwaliteit, resultaat en klanttevredenheid zijn de kernbegrippen waarmee jij aan de slag gaat. Vanzelfsprekend doe je dit niet alleen, je gaat aan de slag met een daadkrachtig, specialistisch en multidisciplinair team.

Daarbij is GGz Centraal een van de grootste A-opleiders van Nederland. Samen met jouw ervaren collega psychiaters leid je deze grote groep toekomstige medisch specialisten op en leer je hen de fijne knepen van het vak. Ook worden er regelmatig refereeravonden georganiseerd voor onderlinge verbinding en kennisdeling en er loopt een breed scala aan wetenschappelijke onderzoeken en innovatie projecten.

Kortom, wij komen graag met jou in contact. Face to face met een kop koffie erbij, telefonisch, via beeldbellen of gewoon even snel via LinkedIn. Laten we kijken of jouw ambities en overtuigingen matchen met onze verwachtingen en mogelijkheden.


Gevraagd

Jouw kwaliteiten
Je bent sterk in samenwerken en je hebt affiniteit met deze doelgroep. Je hebt zin om deze voortrekkersrol op je te nemen en deinst niet terug voor verantwoordelijkheden en het nemen van beslissingen. Verder heb/ben je:
  • een afgeronde opleiding tot psychiater, BIG-geregistreerd en ingeschreven in register psychiatrie van medisch specialisten registratie commissie;
  • innovatieve geest en goede organisatietalenten voor beleidsmatige aspecten, zoals mede ontwikkelen van nieuwe concepten in samenwerking met ketenpartners;
  • een professional die in staat is de integratie van het behandelproces adequaat te initiëren en te begeleiden.


Aanbod

Wij zorgen voor jou
Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op jouw ontwikkelwensen, functie-inhoud, type zorgprogramma en woon-werkafstand. Ook kun je als psychiater bij GGz Centraal rekenen op:
  • een salaris conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGz Centraal met bijbehorende eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
  • een contract voor minimaal 24 uur per week en maximaal 32 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur.
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof.
  • Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in