+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Allround psychiater Verslavingszorg Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Jellinek

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Ben jij de psychiater die ervaring op wil doen bij dé expert op het gebied van verslaving?
Bij Jellinek kun jij aan de slag op een poli, kliniek binnen het FACT-team of misschien wel een combinatie! 

Wanneer je toe bent aan dié stap in je loopbaan ben je altijd welkom voor een vrijblijvend informatief gesprek of vul onze meeloopknop in om eens met een psychiater bij Jellinek mee te lopen!


Wat ga je doen?

Als psychiater bij Jellinek in Utrecht ben je actief betrokken bij de diagnostiek, indicatie, behandeling en behandelevaluatie van cliënten met verslavings- en psychiatrische problematiek. Binnen Jellinek is er een duidelijk co-morbiditeitsbeleid waarin je als psychiater een leidende rol hebt in het (mede) diagnosticeren en behandelen van comorbide psychiatrische ziektebeelden, psychische klachten bij afbouw van middelen en systeemproblematiek. Ook het voorkomen van (crisis)opname en de samenwerkingen met ketenpartners behoren tot de werkzaamheden.

De verslavingsbehandelingen op de poli en de kliniek worden vrijwel geheel door (GZ)psychologen en (verslavings)artsen geïndiceerd en uitgevoerd. Jouw rol is een consultatieve, dus adviserende, in het proces van indicatiestelling, behandeling, afsluiting en eventuele verwijzing.Samen met het team van de medische dienst bewaak je de kwaliteit en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de verslavingspsychiatrie.

In het outreachende FACT-team ben je regiebehandelaar en aansturend voor het team. Je fungeert in een multidisciplinair team, naast de verslavingsarts, GZ-psycholoog en verpleegkundig specialist, die ook regiebehandelaar kunnen zijn. Samen met de behandelaren vervullen jullie een cruciale rol als behandelverantwoordelijke in het zorgtraject van de cliënt. 

 
Binnen Jellinek is er een groot aanbod van psychologische behandelingen die bewezen effectief zijn. De meerwaarde van de psychiater zit hem in overstijgend meedenken in de complexe, goed gepresenteerde casuïstiek van collegae.  Verder werk je samen met Jellinek-psychiaters in de regio, zoals die van locaties in Amsterdam, Amersfoort en Hilversum. 

Leuke bijkomstigheden bij het werk:

  • Er zijn mogelijkheden voor het opleiden en begeleiden van AIOS'en verslavingsgeneeskunde;
  • In overleg is de combinatie Poli/Kliniek/FACT mogelijk;
  • Je kan meedenken over de ontwikkeling van de stage verslavingspsychiatrie op locatie;
  • Binnen de verslavingszorg kom je alle psychiatrische stoornissen tegen. Het is een heel breed spectrum van de psychiatrie;
  • Er zijn extra opleidingen mogelijk;
  • Parkeergelegenheid op de locatie is bespreekbaar;
  • IFMS is intern door de eigen organisatie heel goed geregeld;
  • Voor het stuk somatiek is de verslavingsarts verantwoordelijk maar heeft overleg met de psychiaters;
  • Er is ruimte voor intervisies en het bespreken van casussen met collega (12) psychiaters (1 x per 6 weken);
  • Er is ruimte om samen te kijken hoe de verslavingszorg in de regio Utrecht vorm te geven en verder te ontwikkelen.


Gevraagd

Wat breng je mee?

Wij zoeken een enthousiaste BIG geregistreerde psychiater met affiniteit voor de problematiek van cliënten met (langdurige) verslavings- en psychiatrische- klachten. Je bent betrokken bij het team en draagt bij aan de ontwikkeling van het behandelaanbod. Dit doe je inspirerend en deskundig, flexibel en met humor. Je bent op samenwerking gericht, staat open voor innovatie en je draagt graag bij aan de verdere ontwikkeling van de verslavingspsychiatrie.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.



Aanbod

Wij bieden jou
  • Een contract voor 16 – 36 uren per week;
  • Salariëring zijn conform de MSR en CAO GGZ;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Voor woon-werkverkeer en dienstreizen een 2e klasse mobiliteitskaart, ook te gebruiken voor OV-fiets;
  • Korting op verzekeringen bij Univé en zorgverzekeraars CZ, VGZ, Zilveren Kruis en Zorg & Zekerheid;
  • Er is ruimte om je binnen jouw vakgebied verder te ontwikkelen door middel van wetenschappelijk onderzoek, publicaties en het begeleiden van professionals in opleiding;
  • Wij besteden veel aandacht aan de ontwikkeling van klinisch leiderschap;
  • Jellinek is een platte organisatie waarbij je je als medisch specialist gehoord en serieus genomen wordt. Er wordt op prettige en professionele wijze samengewerkt tussen de verschillende disciplines;
  • Je hebt als psychiater binnen Jellinek veel regie over je eigen agenda;
  • Jellinek is een goede werkgever; staat bekend als één van de specialismen waarbij deskundigheid, efficiëntie, werkplezier en collegialiteit voorop staan. De organisatie wordt gekenmerkt door een informele en professionele sfeer;
  • In het sollicitatiegesprek kunnen toekomstige loopbaanwensen besproken worden, zoals tijdelijke/gedeeltelijke inzet bij andere specialismen, toekomstig takenpakket of interne doorstroom, immers Arkin: 11 specialismen, één loopbaan!
  • Voor jouw welzijn een jaarlijks vitaliteitsbudget van maximaal €100,- en een balansbudget van €500,- (beide naar rato dienstverband) en toegang tot het platform Nrgize voor deelname aan activiteiten zoals bootcamp, yoga en salsa dansen.

Meer weten over deze vacature?

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Kim ten Katen, onze directeur behandelzaken via 0646869961
Ook kun je onze website bezoeken 

Je kunt refereren aan vacaturenummer 24050.

Solliciteer nu


Bedrijfsomschrijving



Werken bij Jellinek
Jellinek is de expert op het gebied van verslaving in Nederland. Verslaving kan iedereen treffen! Wij behandelen dan ook een zeer diverse cliëntengroep, voor zowel gedragsverslaving als middelenafhankelijkheid en co morbide  psychische stoornissen. Onze behandelingen zijn licht als het kan, intensief als het moet, maar altijd effectief en innovatief. Dit zie je terug in de werkwijze en cultuur bij Jellinek.
In het werk wordt altijd uit gegaan van de meest recente, wetenschappelijke inzichten. We doen ook zélf wetenschappelijk onderzoek naar middelengebruik en verslaving. Mede hierdoor voeren wij het TOP GGZ Keurmerk. Jellinek heeft behandellocaties in: Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Amersfoort.
Jellinek is één van de 11 specialismen van Arkin. Samen zijn we de expert op het gebied van de psychiatrie en verslavingszorg.
Met elkaar maken we ons sterk voor de mentale veerkracht van onze cliënten.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in