+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Psychiater Ouderen Opname en Ambulant Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GGz Centraal

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Zo werk jij
Als psychiater binnen de opnameafdeling en het ambulante team ouderenpsychiatrie zet je jouw deskundigheid in bij het bieden van efficiënte behandeling en draag je vanuit jouw deskundigheid bij aan het herstel van oudere patiënten. Je zorgt voor een optimale verbinding tussen klinische en ambulante behandeling en verdere onderlinge samenwerking van de twee teams. Tegelijkertijd draag je bij aan verdere doorontwikkeling van de keten ouderenpsychiatrie en werk je mee aan een toekomstbestendige en harmonieuze transmurale zorgketen.

Twee teams, zelfstandig en volop in ontwikkeling
Opname kliniek: het team binnen een afdeling voor kwetsbare ouderen met psychiatrische problematiek (angst, paniek, gedragsstoornissen, verslaving, depressie), gevestigd in gebouw Kastanjehof (acute en intensieve psychiatrie) op het terrein van Zon & Schild. De nieuwe gesloten afdeling voor ouderen biedt de mogelijkheid voor opname van tien patiënten, daarnaast is er ruimte voor diagnostisch onderzoek. Onze uitdaging is patiënten binnen drie maanden te stabiliseren zodat zij weer thuis kunnen wonen, zo nodig met verdere behandeling en begeleiding van de collega’s van het ambulante team.
Ambulant: een interdisciplinair werkend team dat zich richt op kwetsbare mensen vanaf ongeveer zestig jaar die kampen met een complexe mix van aandoeningen en beperkingen op psychiatrisch, cognitief en somatisch vlak die vaak gepaard gaan met psychosociale problemen. Diagnostiek, behandeling en zorg wordt geboden vanaf onze locatie aan de Westsingel (polikliniek, deeltijdbehandeling) of bij de patiënt thuis. Een dynamisch ingesteld team dat snel hulp op- en afschaalt wanneer dat nodig is. Met andere professionals en instellingen, zoals huisarts, wijkteam, Leger des Heils, ziekenhuis en verpleeghuis, werken we veel en graag samen.

Naast het verrichten van intakes, (diagnostische) behandeling en diverse vormen van groeps- en individuele therapie, doe je medisch-psychiatrisch onderzoek en geef je farmacotherapie. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, denkt mee met het opstellen behandelplannen en evalueert behandelingen. Uiteraard lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid.

Buiten kantoortijd ben je, net als jouw collega-psychiaters, inzetbaar als achterwacht ten behoeve van de 24-uurs bereikbaarheidsdienst.


Gevraagd

Jouw kwaliteiten
Je bent vanzelfsprekend een BIG-geregistreerde psychiater en de gespecialiseerde ggz is voor jou bekend terrein. Ook ben/heb je:
  • van nature iemand die het voortouw neemt en tegelijkertijd weet te motiveren en verbinden. Multidisciplinair werken past bij jouw visie op de huidige psychiatrie.
  • een aanpak die gekenmerkt wordt door de inzet van eigenheid, expertise en inventiviteit.
  • iemand die een actieve bijdrage wil leveren aan het verder doorontwikkelen van de organisatie tot een moderne, specialistische topvoorziening in de geestelijke gezondheidszorg.
Samen met je collega psychiaters verdelen jullie de diensten buiten kantoortijden.


Aanbod

Wij zorgen voor jou
Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op jouw ontwikkelwensen, functie-inhoud, type zorgprogramma en woon-werkafstand. Ook kun je als psychiater bij GGz Centraal rekenen op:
  • een salaris conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGz Centraal met bijbehorende eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
  • een contract voor 16 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur.
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in