+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Psychiater IC | zzp Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

In deze functie als interim psychiater speel je een belangrijke rol in het bieden van specialistische behandelingen en het ontwikkelen van zorg. Je werkt samen in een team en helpt patiënten met verschillende taken, van intakes tot therapie. Je zorgt dat de zorg altijd beter wordt. Ook werk je soms buiten kantooruren, met extra beloning hiervoor. Dit werk biedt een kans om echt het verschil te maken in de levens van mensen. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als interim psychiater ontwikkel jij voor elke complexe zorgvraag de meest passende aanpak. Kom werken aan de zorg van nu én morgen!


Jouw nieuwe baan

Als interim psychiater vervul je een cruciale functie bij zowel het waarborgen als het verder ontwikkelen van specialistische behandelingen, terwijl je ook verantwoordelijk bent voor de inhoudelijke aspecten. Als een van de hoofdbehandelaren draag je medeverantwoordelijkheid voor de behandeling van patiënten binnen jouw afdeling. Hierbij ben je betrokken bij intakes, het opstellen en implementeren van behandelplannen, en het geven van (groeps)psychotherapie en farmacotherapie. Deze taken voer je niet op eigen kracht uit; binnen een multidisciplinair team wordt er gezamenlijk gewerkt aan de zorg voor onze patiënten. Je hebt een uitvoerende, adviserende en coachende rol, en bent bereid om leiderschap te tonen.

Je streeft continu naar verbetering van de zorg en draagt actief bij aan de kwaliteit en het functioneren van je team, de behandeleenheid en de lopende veranderingsprocessen. Heb jij ideeën over verbeteringen in de behandelprocessen of beleidsmatige onderwerpen dan zijn die hier zeker welkom!

In de herstel ondersteunende visie bij de behandeling staat het verhaal en de vraag van de cliënt centraal. Daarbij worden de naasten zoveel mogelijk betrokken en wordt er multidisciplinair samengewerkt. Ook zorg jij als psychiater dat de samenwerking diverse netwerkpartners van een leien dakje loopt.

Naast je werkzaamheden op de afdeling neem je periodiek deel aan de 24-uurs bereikbaarheids- en aanwezigheidsdiensten. Natuurlijk zijn er passende toeslagen en compensatieregelingen voor deze diensten.


Jouw nieuwe werkplek

Acute Psychiatrie biedt hulp aan mensen met ernstige (acute) psychiatrische problemen. Vaak is er tevens sprake van problematiek op het gebied van relaties, inkomen, werk, huisvesting en gerelateerd aan migratie. De afdeling omvat een IHT-functie en opnameafdelingen op de locaties Utrecht en Zeist.

Binnen de acute psychiatrische hulpverlening wordt crisisinterventie toegepast in de minst restrictieve omgeving, met als doel het voorkomen van (verdere) psychiatrische decompensatie.


Wat breng je mee?

Je bent (bijna) geregistreerd als psychiater met BIG-registratie en AGB-code. Zelfstandig kom jij goed uit de verf. Maar je werkt ook graag samen met jouw collega’s binnen een multidisciplinair team en externe netwerkpartners. Je weet mensen te motiveren en hanteert een gezonde dosis overtuigingskracht bij het vormgeven van het zorgbeleid. Dankzij je sociale en communicatieve vaardigheden ben je een uitstekende gesprekspartner.

Initiatief nemen en leiding geven zijn eigenschappen die je graag inzet. Je denkt actief mee over beleidsmatige onderwerpen en hebt oog voor mogelijkheden tot verbeteringen. Reflecteren op je eigen handelen en feedback geven is jou niet vreemd.


Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, uiteraard wordt je uurtarief in goed overleg bepaald. Het is een functie voor 24 tot 32 uur per week per direct tot 1 augustus 2024.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in