+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeist.
Laad meer vacatures

Psychiater | kliniek ouderen Zeist

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 28 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Aandachtig kijk en luister jij naar het hele verhaal van jouw client. Het geeft je energie om samen met jouw cliënt diens leven weer op de rit te krijgen.


Jouw nieuwe baan

Met jouw expertise geef je sturing en draag je samen met je collega’s bij aan de behandeling, zorg en begeleiding van de cliënten. Je levert ook een bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling en de inhoud van de behandelingen en zorgprogramma's.

De kliniek biedt mogelijkheden voor diverse opleidingsplekken, waaronder voor psychiaters, klinisch geriaters, huisartsen, verpleegkundig specialisten en coassistenten. Binnen deze setting heb jij een belangrijke rol in het begeleiden en superviseren van deze opleidelingen.

Samen met jouw collega-psychiaters zorg je voor de continuïteit van zorg binnen de kliniek. Daarnaast maak je deel uit van de waarneemgroep voor de regio Zeist / Den Dolder, die wordt ingezet bij incidentele calamiteiten en bij ZM- en CM-beoordelingen.

Naast jouw werkzaamheden in de kliniek, neem je ook maandelijks deel aan de 24-uurs bereikbaarheids- en aanwezigheidsdiensten. Uiteraard worden hiervoor passende toeslagen en compensatieregelingen gehanteerd.


Jouw nieuwe werkplek

Deze afdeling van de kliniek ouderen biedt een scala aan mogelijkheden voor verblijf. Cliënten kunnen hier om verschillende redenen worden opgenomen, variërend van kortdurende behandelingen, time-outs, resocialisatie naar huis tot het vinden van een nieuwe woonomgeving. Zowel mensen die rechtstreeks vanuit huis komen als degenen die na een verblijf op een gesloten afdeling doorstromen, vinden hier een passende plek.

Het multidisciplinaire zorg- en behandelteam werkt nauw samen met cliënten, hun naasten en ambulante zorgverleners om de behandeling en zorg op maat te bieden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een herstelondersteunende visie, waarbij de nadruk ligt op het bevorderen van het herstelproces en het welzijn van de cliënt.


Wat breng je mee?

Jij bent in het bezit van een geldige registratie als psychiater, inclusief de benodigde BIG-registratie en AGB-code. Je hebt niet alleen kennis, maar ook een warm hart voor de doelgroep. Je begrijpt dat elke cliënt een uniek verhaal heeft en je vindt het een uitdaging om de meest geschikte behandelingsweg te vinden, zelfs bij complexe situaties. Hiernaast heb jij er geen problemen mee om een respectvolle manier feedback te geven en te ontvangen.

Sta je op het punt om je opleiding tot psychiater af te ronden? Dan is jouw sollicitatie ook welkom!


Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, uiteraard wordt je uurtarief in goed overleg bepaald. Het is een interim opdracht voor 24 tot 28 uur per week.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in