+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zeist.
Laad meer vacatures

Psychiater Kliniek UW Ouderen Open Zeist

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Altrecht

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Ben jij iemand die kijkt en luistert naar het hele verhaal van de patiënt? Krijg jij energie van het samen zoeken en samen vorm geven van een leven met een gevoel van zin en welbevinden? Of krijg je energie om samen met de patiënt hun leven weer op de rails te krijgen?

De Kliniek Ouderen kent de afdeling Open, onderdeel van de RvE Utrecht West. Mensen verblijven op Open om meerdere redenen, waaronder voor een kortdurende behandeling, time-out, resocialisatie naar huis en/of een andere woonsetting. Mensen kunnen rechtstreeks vanuit huis worden opgenomen of als een vervolgstap na een gesloten afdeling.
Samen met patiënt en naasten en ambulante zorg geven we als multidisciplinair zorg- en behandelteam vorm en inhoud aan de behandeling en zorg vanuit onze herstelondersteunende visie.

Vanuit jouw rol en functie als psychiater geef je richting en draag je met alle collegae bij aan de behandeling, zorg en begeleiding van de patiënten. Zo ook draag je bij in het ontwikkelen van de afdeling en de inhoud van onze behandeling en zorg.
De Kliniek Ouderen biedt plek voor meerdere opleidelingen. We hebben opleidingsplekken cq -stages voor psychiaters, klinisch geriaters, huisartsen, verpleegkundig specialist, co-assistent. Binnen de werkbegeleiding en supervisie heb je een rol.
Met de collega-psychiaters van de Kliniek Ouderen borg je de continuïteit in de kliniek. Tevens zal je deel uitmaken van de waarneemgroep Zeist/Den Dolder Altrecht die er is voor incidentele calamiteiten en/of voor ZM- en CM-beoordelingen.
Naast het werken in de kliniek, draai je elke maand mee in de 24-uurs bereikbaarheids- en aanwezigheidsdiensten van Altrecht. Uiteraard gelden hiervoor passende toeslagen en compensatieregelingen.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris in de AMS-schaal van de GGZ CAO
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
  • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ‘Alflex’, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
  • Een persoonlijk opleidingsbudget conform CAO GGZ t.b.v. herregistratie in het BIG-register.

​​​​​​Wat breng je mee?

  • Je beschikt (bijna) over een registratie als psychiater en bijbehorende BIG registratie en AGB-code. Ben je bijna klaar met jouw opleiding tot psychiater? Ook dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep en bent iemand die kijkt en luistert naar het hele verhaal van de patiënt. Je krijgt er daarbij energie van om steeds weer de passende (behandel)weg te vinden in de complexiteit van elke zorgvraag
  • Je kunt goed reflecteren op je eigen handelen en maakt zaken bespreekbaar. Feedback geven en ontvangen is voor jou vanzelfsprekend en dit doe je op een prettige manier.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Robert Peeterse, teammanager, telefoonnummer 06-13693537, of via de mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Ook ben je van harte welkom op onze locatie voor meer informatie over ons.

Bijzonderheden    
Interne en externe sollicitaties worden tegelijk in behandeling genomen. Omdat we interne mobiliteit belangrijk vinden, heeft de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Solliciteer op deze vacature
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in