+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Psychiater Crisisdienst Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GGz Centraal

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Zo werk jij
Als psychiater bij de crisisdienst zet je jouw deskundigheid in bij de eerste beoordeling van acuut psychiatrische patiënten. Door middel van het bieden van een snelle beoordeling en het inzetten van efficiënte behandeling draag je bij aan het herstel van patiënten die acuut psychiatrisch zijn ontregeld. Een zeer diverse populatie, vanuit alle denkbare bevolkingsgroepen, levensfasen en met een veelvoud aan problematiek.

Binnen de crisisdienst zijn diagnostiek, stabilisatie en een snelle doorverwijzing naar een passend vervolg (behandelkader) de speerpunten. Onder andere met behulp van een multidisciplinair ingerichte acute deeltijdbehandeling (ADB) zorgen wij voor het zo snel mogelijk terugvinden van de eigen regie van onze patiënten. Zowel ADB als intensieve thuisbehandeling (IHT) zetten wij in om opnames zoveel mogelijk te voorkomen, en patiënten thuis in hun herstel te ondersteunen.

Vanuit het multidisciplinaire team van de crisisdienst, bestaande uit meerdere psychiaters, artsen, verpleegkundig specialisten, spv-en en verpleegkundigen, wordt gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor spoedeisende behandeling in al zijn facetten vormgegeven. Je werkt zowel op locatie (Zon & Schild terrein Amersfoort) als outreachend.

Je doet intakes, medisch-psychiatrische diagnostiek en zet behandeling (waaronder farmacotherapie) in. In multidisciplinair verband denk je mee met het opstellen van behandelplannen en je evalueert behandelingen. Ook lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid.

Buiten kantoortijd ben je, net als jouw collega-psychiaters, inzetbaar als achterwacht ten behoeve van de 24-uurs bereikbaarheidsdienst.

Jouw nieuwe werkplek is binnen het cluster acuut van de regio Eemland. Naast de crisisdienst, verantwoordelijk voor de hele regio Eemland, zijn er 30 acute opnamebedden binnen de kliniek van de Kastanjehof beschikbaar. Hier werken wij samen aan de diagnostiek en behandeling van de patiënten met de meest acute zorgvragen in de psychiatrie.

Ons werk richt zich op het individuele en sociale herstel van onze cliënten. In dit kader bieden wij onder andere ook specifieke herstelmodules aan.


Gevraagd

Jouw kwaliteiten
Je bent vanzelfsprekend een BIG-geregistreerde psychiater en de gespecialiseerde ggz is voor jou bekend terrein. Ook ben/heb je:
  • van nature iemand die het voortouw neemt en tegelijkertijd weet te motiveren en verbinden. Multidisciplinair werken past bij jouw visie op de huidige psychiatrie.
  • een aanpak die gekenmerkt wordt door de inzet van eigenheid, expertise en inventiviteit.
  • iemand die een actieve bijdrage wil leveren aan het verder ontwikkelen van de organisatie tot een moderne, specialistische topvoorziening in de geestelijke gezondheidszorg.


Aanbod

Wij zorgen voor jou
Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op jouw ontwikkelwensen, functie-inhoud, type zorgprogramma en woon-werkafstand. Ook kun je als psychiater bij GGz Centraal rekenen op:
  • een salaris conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGz Centraal met bijbehorende eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
  • een contract voor 16 - 36 uur per week voor onbepaalde tijd. We werken vanuit vertrouwen, dus je krijgt bij ons meteen een vast contract.
  • 166 verlofuren en 35 levensfase-uren op basis van 36 uur.
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in