+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Kinder- en Jeugdpsychiater MetMaya Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GGz Centraal

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.649 - € 9.872 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Zo werk jij
Als psychiater ben jij binnen een gebiedsteam betrokken bij de SGGZ-behandeling van kinderen en jeugdigen in de leeftijd van 6 tot 18 jaar en het gezin. MetMaya biedt specialistische jeugdhulp aan kinderen, jeugdigen en gezinnen. Wil jij er ook aan bijdragen dat ieder kind zo kansrijk mogelijk en veilig opgroeit? Dan graag MetJou! Reageer onderaan de pagina op deze vacature!
Met jouw specialisme ben je betrokken bij de diagnostiek en behandeling van onze patiënten en draag je bij aan het integrale behandelproces in het gebiedsteam. Je vervult een voortrekkersrol in de groei, ontwikkeling en innovatie van onze behandelmogelijkheden.

Samen met andere professionals vorm je een multidisciplinaire team voor de leeftijd 6-18 jaar. Met jou als psychiater zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, multidisciplinaire behandeling bieden aan kinderen en jeugdigen van 6 tot 18 jaar, waarbij we het gezin en de problematiek vanuit meerdere perspectieven bekijken. In de regio Eemland wordt de jeugdzorg aangeboden door MetMaya.

Binnen MetMaya wordt gewerkt in 6 gebiedsteams, waarin je samenwerkt met collega’s uit andere organisaties. Jouw werkzaamheden vinden plaats in een of twee gebiedsteam(s) en vanuit de poliklinische setting in de regio Amersfoort. De gebiedsteams zijn volop in ontwikkeling en daar zetten we graag samen met jou de schouders onder.

De multidisciplinaire samenwerking met collega’s en ketenpartners en het actief bijdragen aan de visie op moderne specialistische kinder- en jeugd ggz maken het werken bij MetMaya extra interessant. Psychiaters die een voortrekkersrol kunnen én willen vervullen in de doorontwikkeling van het behandelbeleid en in veranderprocessen komen dan ook goed tot hun recht binnen dit organisatieonderdeel. En voor methodiekontwikkeling en onderzoek is er altijd ruimte.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden als psychiater zijn:
  • het doen van diagnostiek en behandeling.
  • participeren in het multidisciplinaire behandelingsoverleg en in de beoordeling van nieuwe intakes en het overleg daarover.
  • kritisch kijken naar de behandelmethodes, resultaten van de behandelingen en door eventuele aanpassingen vernieuwingen in gang zetten.
  • een coach te zijn voor jouw team, de samenwerking te zoeken en de expertise van het team te benutten.
  • externe verbindingen leggen met partners.
  • inzetbaar zijn voor de algemene diensten van GGz Centraal.


Gevraagd

Jouw kwaliteiten
Je bent vanzelfsprekend een BIG-geregistreerde kinder- en jeugdpsychiater en de gespecialiseerde ggz is voor jou bekend terrein. Ook ben/heb je:
  • van nature iemand die het voortouw neemt en tegelijkertijd weet te motiveren en verbinden. Multidisciplinair werken past bij jouw visie op de huidige psychiatrie.
  • een aanpak die gekenmerkt wordt door de inzet van eigenheid, expertise en inventiviteit.
  • iemand die een actieve bijdrage wil leveren aan het verder doorontwikkelen van de organisatie tot een moderne, specialistische topvoorziening in de jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg.

Samen met je collega psychiaters verdelen jullie de diensten buiten kantoortijden.


Aanbod

Wij zorgen voor jou
Mogelijkheden binnen GGz Centraal zijn er genoeg. Omdat we een grote organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op jouw ontwikkelwensen, functie-inhoud, type zorgprogramma en woon-werkafstand. Ook kun je als kinder- en jeugdpsychiater bij GGz Centraal rekenen op:
  • Een organisatie in ontwikkeling, waarin we mogen leren van onze fouten.
  • een salaris conform de CAO GGZ en de AMS regeling van GGz Centraal (minimaal €5.649,- en maximaal 9.872,-) met bijbehorende eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
  • Je uitvalsbasis is Amersfoort.
  • Een werkgever met oog voor verduurzamen.
  • Een werkcultuur waarin we de kracht zien van verschillen.
  • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of extra verlof.
Mogelijkheden binnen MetMaya zijn er genoeg. Omdat we een organisatie zijn met verschillende werklocaties kunnen we inspelen op jouw ontwikkelwensen, functie-inhoud en type.
Een referentiecheck is onderdeel van ons aannamebeleid. Bij indiensttreding vragen we je om een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan en vergoeden de kosten.

We bieden ruimte aan iedereen en doen er alles aan om een diverse en inclusieve werkomgeving te creëren, waar iedereen zich gewaardeerd voelt. Talent als basis, diversiteit en inclusie als kracht. Bij MetMaya is iedereen welkom!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in