+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Senior frontend developer Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Wil je werken als Frontend Vue Developer bij een toonaangevend bedrijf in Nederland en België? Dit bedrijf is de bekendste in zijn sector en groeit snel. Als deel van dit team, help je met het vertalen van designs naar goedwerkende software. Je zorgt ervoor dat systemen er mooi uitzien en makkelijk te gebruiken zijn. Je krijgt de kans om met nieuwe technologieën te werken en jezelf te ontwikkelen. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil je als Frontend Vue Developer bij een van de marktleiders van Nederland en België werken? 
Bedrijfsprofiel

Onze partner is opgericht in 2010 en heeft sindsdien meerdere producten ontwikkelt waarmee zowel consumenten als bedrijven hun volledige online marketingstrategie kunnen regelen. Zo hebben zij de volgende tools ontwikkelt die zowel individueel als samen ingezet kunnen worden:

  • 1. Een tool om binnen een paar minuten een volledige website/webshop in elkaar te zetten, die ook voldoen aan de eisen van Google, zodat je als gebruiker direct hoog in de ranking komt te staan. Op dit moment zijn er 3000 websites gebouwd die samen goed zijn voor 60 miljoen!! bezoekers
  • 2. Een platform waar je als consument/bedrijf eigen content op kan publiceren en een volledige community kan opbouwen. Dit platform wordt door bedrijven veelal gebruikt om hun werknemers intern op te leiden. Op dit moment zijn er 3200 community's die goed zijn voor 2,6 miljoen leden.
  • 3. Een volledige betaaloplossing, waarbij er ook is gekeken naar het gedrag van de mens, om op die manier ook gebruik te kunnen maken van upselling. Op deze manier zorgt dit product voor meer omzet bij hun partners. Op dit moment zijn er 50.000 betaalpagina's die samen goed zijn voor een omzet van 450 miljoen euro!

Op dit moment is onze partner de bekendste marketingpartij in Nederland en België! Dit hebben ze gerealiseerd door met een team van ongeveer 40 fte die keihard werken aan het verbeteren en uitbreiden van de producten. Het kantoor is gevestigd in Utrecht en hebben ook wel de cultuur om zoveel mogelijk samen te zijn! In ieder geval 2 keer per week. De gemiddelde leeftijd hier is tussen de 20 en 35 jaar! Ben je ouder? Laat je dan vooral niet tegenhouden om toch te solliciteren!

Functie omschrijving

Als Front-end Developer vertaal jij de designs naar een werkend geheel in hun software. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat hun systemen er piekfijn uitzien en dat hun 2.000+ klanten én de eindgebruikers op een snelle en eenvoudige manier met hun systemen kunnen werken. Je hebt de vaardigheid om zelfstandig projecten uit te voeren en systemen te verbeteren. Met jouw expertise kun je alle aspecten van een project zelf oppakken, maar dit is uiteraard niet verplicht. Voor elk project bespreken zij gezamenlijk wat nodig is en welke expertise binnen het team gecombineerd kan worden voor het beste eindresultaat. Bij deze organisatie staat groei centraal, zowel op persoonlijk vlak als bij de ontwikkeling van onze softwaretools. Vanwege jouw brede kennis staan we altijd open voor nieuwe technologieën die je hebt ontdekt of wilt uitproberen. Een vernieuwende mentaliteit is essentieel binnen onze werkomgeving.

Functie eisen
  • 4+ jaar ervaring als Frontend Developer
  • Vue ervaring (React of Angular ervaring mag ook)
  • Ervaring met het ontwikkelen van websites en CMS systemen
  • Linux / Unix ervaring is een hele grote pre
  • Je beheerst de Nederlandse taal!
Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris tot €75k op jaarbasis + goed secundair pakket
  • Onbeperkt aantal vakantiedagen

Wil je meer weten? Dan plan ik graag een kennismaking met je in.

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in