+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Abcoude.
Laad meer vacatures

Senior Front-end Developer | Consultancy Abcoude

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Haystack People

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 7.500 p/m

Vacature in het kort

Zoek je als front-end developer meer uitdaging en vrijheid? Bij ons krijg je de kans om zelf je projecten te kiezen en je carrière vorm te geven. Je werkt met een team van experts aan verschillende opdrachten, van techlead tot innovatieprojecten. Werk waar en wanneer je wilt, en breng je eigen ideeën in. We ondersteunen je met trainingen, interne projecten en meer. Plus, we hebben een eigen gym en podcastkanaal. Dit is jouw kans op een vaste baan met de vrijheid van een freelancer. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren front-end developer en ben jij op zoek naar meer uitdaging, verantwoordelijkheid, vrijheid en salaris? 
Bedrijfsprofiel

De klant is een specialistische club met ruim 20 front-end developers die zichzelf ziet als special forces die altijd een stapje verder willen zijn in de markt van digitale technologie. Iedereen binnen het team werkt op basis van detachering of een midlance constructie. Dit geeft je de zekerheid van een vast dienstverband en de vrijheid en salaris van een freelancer.

Vanuit het clubhuis dat gevestigd is in Abcoude, worden zij bij klanten in de Randstad ingehuurd. Dit zijn onder andere, tech start- en scale-ups, ministeries, banken/fintech, verzekeraars ,energiemaatschappijen en leasemaatschappijen.

Functie omschrijving

Jij bent de baas over je eigen carrière! Alle project aanvragen worden gedeeld in het Slack Kanaal, waarin je vrij bent om te bepalen wanneer en op welke aanvraag je reageert. Kies je voor een klus waar een interessante technische uitdaging ligt, je je leiderschap kwaliteiten kan ontplooien of de klus met het hoogste uurtarief? Van techlead bij de NS, tot werken aan innovatie projecten van de digitale recherche, het is allemaal mogelijk.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de communicatie en ontwikkeling bij de klant, hier krijg je uiteraard hulp bij. Met een team van 20 zeer ervaren front-end developers, is er altijd genoeg kennis en expertise om je heen. Werk je vanuit huis, bij de klant, of gezellig op het clubhuis? Jij beslist. Heb jij een initiatief voor een training of cursus, intern project of verbetering van de organisatie, opper het en lanceer je idee. Zij zullen je ondersteunen. Eerder heeft dit geresulteerd in een samenwerking met de gym naast ons waar iedereen altijd vrij kan trainen en lessen kan volgen, zelf ontwikkelde interne tooling en ons eigen Podcast kanaal.

Functie eisen

Hoe kan je onderdeel worden van de club?

  • Minimaal 2 jaar werkervaring in Javascript in combinatie met Angular, React of Vue
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • Je bent intrinsiek gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen en op de hoogste te blijven van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied
  • Je bent ondernemend ingesteld en durft verantwoordelijkheid te nemen
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig
  • Je houdt van variatie
Arbeidsvoorwaarden

Iedereen is anders en heeft eigen wensen. Wat voor de één belangrijk is, kan voor de ander minder belangrijk zijn. Het bedrijf heeft daarom een standaardpakket samengesteld met arbeidsvoorwaarden, welke zij samen met jou personaliseren, zodat het pakket volledig aansluit op jouw wensen.

Wat kun je in ieder geval verwachten?

  • Een bruto jaarsalaris tot €90K afhankelijk van het uurtarief waarvoor je projecten bij de klanten doet. Je verdiend 60% van je persoonlijke omzet (commercieel tarief x gewerkte uren) en dit kun je vrij besteden aan bijvoorbeeld salaris, vakantie, auto, certificeringen en nog veel meer.
  • Een contract voor onbepaalde tijd
  • Een vaste salaris component voor als je even niet op een project zit
  • Opbouw van een flexibel pensioen
  • Wij zorgen voor genoeg plezier in de vorm van uitjes en borrels, hierin kom je niks te kort.

Geïnteresseerd en wil je meer weten? Stuur een email via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel !

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in