+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Medior Front-end developer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IT-idiots

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als medior front-end developer draag je bij aan de toekomst van de zorg door websites te ontwikkelen die intuïtief en toegankelijk zijn. Je werkt in een dynamisch team waar jouw expertise in nieuwe technologieën en methodes wordt gewaardeerd. De rol biedt de kans om te werken aan projecten die er echt toe doen, binnen een flexibele werkomgeving met een uitstekende balans tussen thuis- en kantoorwerk. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving Medior Front-end developer

Als medior front-end developer werk je mee aan de zorg van morgen. Jij zorgt ervoor dat de website logisch aanvoelt voor onze gebruikers. Je weet precies wat er werkt op het web en kunt dit moeiteloos toepassen, zodat onze websites op alle devices als een zonnetje draaien. Je weet hoe je een website toegankelijk moet maken voor mensen met een beperking. Als onderdeel van het van het development-team maak jij van een ontwerp, werkelijkheid.

Vanuit jouw expertise en kennis ben jij degene die het team meeneemt in de inzet van nieuwe, innovatieve methodes, technologieën en toepassingen. Je werkt in een multidisciplinair development team met ontwikkelaars en ontwerpers. Als team werken we agile, en jij kan daar naadloos in mee. Je bent flexibel, kunt snel schakelen en raakt niet in de war als er weer eens prioriteiten verschuiven.


Functie eisen Medior Front-end developer
Je hebt een afgeronde technische studie op hbo- of wo-niveau, het liefst Communication & Multimedia Design, ICT of Software Engineering. Daarnaast heb je inmiddels 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van Front-end development en voel je je volledig thuis in HTML5, CSS (SASS), Javascript (React).

Bovendien ben je bekend met tools zoals Webpack & Git. Je hebt een brede interesse in web development en kunt met jouw proactieve houding onze interne afnemers adviseren over zaken als SEO & UX. Een uitdaging ga jij niet uit de weg, je bent een echte teamspeler maar ook zelforganiserend.

Doelgericht werken past helemaal in jouw straatje. Kennis van C# (ASP.NET Core) is een dikke plus.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden uitermate interessante arbeidsvoorwaarden en een zeer prettige werkomgeving.
Er is een prima balans tussen thuiswerken en kantoorwerkzaamheden.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen ? Laat ons het weten met je sollicitatie. We plannen dan snel een kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in