+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Basisarts ouderengeneeskunde | tijdelijk Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Tijdelijk contract / Vast contract
  • 6.583 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de ouderenzorg en het ziekenhuiswezen met een unieke tijdelijke rol die zowel uitdaging als voldoening biedt. Op een transferafdeling binnen het ziekenhuis, met een huiselijke sfeer, speel je een essentiële rol in het herstel van cliënten. Geniet van de afwisseling en de kans om je medische vaardigheden te ontwikkelen, terwijl je werkt in een omgeving waar werk en privé in balans zijn. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een tijdelijke baan tot je kunt starten met jouw specialisatie? Bij deze vacature binnen de ouderenzorg, werk je ook in het ziekenhuis!


Jouw nieuwe baan

Na een ziekenhuisopname nog niet genoeg hersteld om naar huis te gaan? Of in afwachting van een plek in een verpleeghuis? Dan heeft deze zorginstelling een transferafdeling binnen het ziekenhuis. De afdeling straalt een huiselijke sfeer uit, waardoor het niet aanvoelt als een ziekenhuisverblijf. Hier ontvangt de cliënt professionele zorg om zo de dagelijkse routine weer op te pakken. Het verblijf is tijdelijk, variërend van enkele dagen tot weken, afhankelijk van de behoeften van de cliënt. De focus ligt op activiteit en dagelijkse structuur, met gezamenlijke activiteiten en 24/7 verpleging voor optimaal herstel.

Hier is er plaats voor een tijdelijke ANIOS die een prikkelende functie zoekt. Als behandelaar ben jij verantwoordelijk voor de medische zorg en behandeling op de afdeling.


Jouw nieuwe werkplek

Deze instelling heeft verschillende locaties met ieder een eigen sfeer, uiteenlopende doelgroepen, leuke enthousiaste collega’s en goede digitale faciliteiten. Ook werk en privé gaan hier hand in hand.


Wat breng je mee?

Mooi, je hebt al bijna de hele vacature gelezen! Enthousiast? Wij worden enthousiast als jij..

  • een warm hart hebt voor ouderen;
  • jouw verantwoordelijkheid neemt;
  • integer en analytisch ingesteld bent.

Natuurlijk beschik jij voer een afgeronde opleiding geneeskunde (MSc) en jij hebt een flinke dosis aan werkervaring als arts. Verder staan jouw sociale voelsprieten altijd aan waardoor jij een fijne gesprekspartner en luisterend oor bent voor de cliënten, hun naasten en collega’s.


Arbeidsvoorwaarden

Jij bent tussen de 24 en 32 uur per week beschikbaar per juni tot en met augustus 2024. Salariëring vindt plaats conform cao vvt, schaal FWG 65. Jouw salaris wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en ervaring en bedraagt maximaal 6.583 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit doe jij op detacheringsbasis via BKV.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in