+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.
Laad meer vacatures

Projectleider Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 6.000 p/m
  • Laptop, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Leid de verandering van oude gebouwen naar vernieuwde, duurzame plekken. Als Projectleider Renovatie en Transformatie werk je aan bijzondere projecten in Apeldoorn. Je speelt een belangrijke rol in ons team. Je bedenkt nieuwe manieren van bouwen, maakt planningen en zorgt dat alles op tijd en binnen budget klaar is. Je werkt aan verschillende soorten gebouwen, van oud tot nieuw. Elke dag is anders en vol uitdagingen. Het resultaat van je werk, een mooi en modern gebouw, geeft veel voldoening. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Leid de succesvolle transformatie van bestaande gebouwen en realiseer renovatie- en verduurzamingsprojecten. Neem het voortouw in vernieuwing binnen een dynamische functie. Wij zoeken een Projectleider voor onze Renovatie, Transformatie en Verduurzamingsafdeling in Apeldoorn. Herken jij je hierin?


Wat ga je doen?

Als Projectleider Renovatie, Transformatie en Verduurzaming in Apeldoorn, ben je een cruciale speler in ons groeiende team van experts op het gebied van renovatie- en transformatieprojecten. Naast je rol in het verkennen van diverse (duurzame) bouwmethoden, het opstellen van gedetailleerde planningen en kostenbeheer, richt je je ook op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die aansluiten bij de behoeften van onze klanten.

Je brengt je uitgebreide kennis en ervaring in om projecten succesvol af te ronden, met een voortdurende focus op het leveren van kwaliteit en het optimaliseren van efficiëntie. Daarnaast blijf je actief op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwsector en binnen onze organisatie. Je deelt deze kennis met je team en collega's, met als doel gezamenlijke groei en vooruitgang te stimuleren en te realiseren.

Als Projectleider Renovatie & Transformatie in Apeldoorn sta je voor de uitdaging om te werken aan projecten met een diverse reeks uitdagingen, variërend van historische gebouwen tot moderne kantoorgebouwen. Deze variëteit biedt een constante stroom van nieuwe uitdagingen, waarbij elk project unieke problemen en kansen met zich meebrengt. Het oplossen van complexe vraagstukken en het overwinnen van obstakels tijdens het renovatie- en transformatieproces vormen een stimulerende en bevredigende aspect van je rol. Bovendien biedt het zien van het eindresultaat, waarbij een verouderd gebouw wordt getransformeerd tot een moderne en functionele ruimte, een immense voldoening en trots op het werk dat je hebt verricht.



Gevraagd

De ideale Projectleider heeft reeds ervaring opgedaan binnen grootschalige projecten. Niet perse als Projectleider. Als jij een zeer ervaren uitvoerder, werkvoorbereider, projectcoördinator, etc. bent, kom je ook in aanmerking voor deze functie. Uiteraard is het ook gewenst dat je in de regio woont van Apeldoorn. Daarnaast wordt van je verwacht dat je beschikt over:

  • Een mbo-diploma op het gebied van bouwkunde;
  • Een heldere visie en strategisch inzicht om projecten doeltreffend te leiden en te sturen;
  • Sterk financieel inzicht om budgetten en kostenbeheer te waarborgen.


Aanbod

Bij Tecforce streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een bruto maandsalaris variërend van €5.000,- tot €6.000,-, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • 8,33% vakantiebijslag;
  • Vakantiedagen en adv-dagen conform de cao van opdrachtgever;
  • Toegang tot een premium online platform met 200+ cursussen;
  • Volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak;
  • Leuke uitjes, feestjes en de kans om een enorm netwerk op te bouwen!

Als je ervan overtuigd bent dat je de juiste kandidaat bent, twijfel dan niet en solliciteer direct! Zelfs als je niet volledig aan alle vereisten voldoet, maar je jezelf wel in deze functie ziet, nodigen we je uit voor een gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in