+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Apeldoorn.

Financieel Administrateur 36u/w bij Kadaster Apeldoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kadaster

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Binnen het Kadaster bieden we een unieke kans voor een Financieel Administrateur om ons team te versterken en bij te dragen aan de optimalisatie van onze interne controle processen. Met een focus op data-analyse en het gebruik van SAP Analytics Cloud, draag je bij aan de financiële transparantie en efficiëntie. Jouw rol is essentieel in het waarborgen van onze maatschappelijke dienstverlening. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Standplaats: APELDOORN
Duur: 16-09-2024 - 28-02-2025
Optie tot verlenging: Ja
Reageren voor: 06-05-2024

Het Kadaster

Het Kadaster registreert en verstrekt gegevens over de ligging van vastgoed in Nederland en de daarmee samenhangende rechten, zoals eigendom en hypotheek. Als zelfstandig bestuursorgaan is dat onze wettelijke taak. Onze gegevens bieden houvast bij het onderzoeken van maatschappelijke vraagstukken, of het nu gaat om de beste route voor een nieuwe snelweg, actuele ontwikkelingen op de woningmarkt of het in beeld brengen van leegstand.

Omschrijving project waarbinnen de inhuurkracht komt te werken

Binnen de afdeling Administratie zijn wij op zoek naar iemand die ons helpt om onze interne controle processen verder te optimaliseren. Ben jij daarnaast op financieel gebied niet onbekend en zou jij graag binnen een organisatie willen werken waarbij je echt gewaardeerd wordt om het werk dat je levert? Wij zoeken een Financieel Administrateur voor het team Financiële Administratie & Informatievoorziening.

Opdrachtomschrijving

Wat ga je doen?

• Je helpt met het optimaliseren van onze interne controle processen, onder andere door het gebruik van data-analyse. Daarnaast het opstellen van flowcharts van de uit te voeren controles.

• Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van een interne controles zowel wat betreft omzetstromen als kosten(soorten).

• Je bouwt en onderhoudt financiële rapportages met behulp van SAP Analytics Cloud

• Je ondersteunt op het gebied van het beheer van financiële masterdata zoals kostensoorten, kostenplaatsen, profitcenters, uurtarieven e.d.

• Je levert ondersteuning bij het Kadaster brede planning & control proces. Afhankelijk van de werkdruk binnen de afdeling ondersteun je de andere administrateurs binnen het team.

Belangrijkste technieken, methoden en tools

Wij werken met SAP voor het voeren van de financiële administratie. Een gedegen kennis van Excel is ook vereist.

Functie-eisen:
Verplichte opgave van uw gewaarmerkte KVK-uittreksel. Hieruit moet de tekenbevoegdheid van de ondertekenaar van de onderhavige overeenkomst blijken.
U voegt slechts één Nederlandstalig curriculum vitae (cv) van maximaal drie (3) pagina's A4 toe. Uit dit cv dient te blijken dat u voldoet aan onderstaande eisen. Indien u naar oordeel van het Kadaster niet voldoet aan de gestelde eisen, of uw cv uit meer dan drie (3) pagina's bestaat, zal uw offerte terzijde worden gelegd en niet worden meegenomen in de beoordeling van de gunningscriteria.

Onderstaand de eisen waar de kandidaat aan moet voldoen. Per eis (kort) toelichten waarom de kandidaat in uw ogen aan de eis voldoet. Verwijzen naar het CV volstaat niet.
Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van de opzet, beheer en uitvoering van interne controle processen.
Een afgeronde opleiding HBO Business Studies, HEAO of volledig SPD.
Een gedegen kennis van Excel.
Kennis van en ervaring met SAP Analytics Cloud.
Kennis van SAP (FICO en PS).

Wensen:
Beschrijf twee voorbeelden van knelpunten die zich kunnen voordoen bij het opzetten en/of uitvoeren van een stelsel van interne controlemaatregelen en welke oplossing is hiervoor aan te geven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in