+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Barneveld.
Laad meer vacatures

Financieel Administrateur, Barneveld Barneveld

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Morren van der Woerd

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.700 p/m

Vacature in het kort

Bij Morren & van der Woerd werk je in een klein team dat nauw samenwerkt. Je doet meer dan alleen financiële administratie. Je helpt klanten met verschillende financiële zaken, zoals rapportages en fiscale aangiften. Ook leer je over andere onderdelen, zoals pensioenen. Je bent belangrijk voor de klanten en helpt hen met hun financiën. Samen met je collega's zorg je voor de cijfers en jaarstukken. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Bij Morren & van der Woerd gaan ze echt een stap verder voor hun klanten. Zo ben je de ene dag bezig om de administratie te verwerken en een dag kan een klant je vragen om betrokken te zijn bij de verkoop van een onroerend goed. Je bent hier op veel fronten onderdeel van de bedrijven waar je voor werkt.

Jij weet al veel van financiële administratie en hebt behoefte om je kennis te verbreden. Bij Morren & van der Woerd krijg je de mogelijkheid om van alles te leren. Zowel de hele boekhouding, inclusief rapportages en afsluitingen, als de fiscale aangiften worden hier gedaan voor de klanten. Ook is het natuurlijk leuk om je te verdiepen in andere onderdelen, waarmee je de klanten met financiële vraagstukken kunt helpen. Wil een klant bijvoorbeeld pensioen gaan afsluiten voor zijn personeel, dan is het handig als jij je hier ook meer over te weten komt.

Wat ga je doen?
Bij Morren & van der Woerd word je onderdeel van een klein team (7), dat nauw met elkaar samenwerkt. Iedereen heeft zijn eigen klanten, maar als je hulp nodig hebt staan jouw collega’s altijd voor je klaar.
In de basis is jouw werk financiële administratie, waarbij je voor jouw klanten alle financiële vraagstukken oppakt en uiteindelijk ook, samen met je collega’s, zorgt voor periodieke cijfers en het opstellen van jaarstukken.
Het kan echter ook heel goed zijn dat je gevraagd wordt om betrokken te zijn bij andere vraagstukken. Voorbeelden hiervan zijn de voorbereidingen voor een rechtszaak, de verkoop of verhuur van panden en fiscale aangiften. Je bent dus echt het administratieve verlengstuk van de organisatie van jouw klant.

Gevraagd

De ideale kandidaat voor deze functie beschikt over een bepaalde nuchterheid en een drive om het beste voor zijn/haar klanten te doen. Bovendien krijg je hier ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op financieel en fiscaal vlak, als dit wenselijk is voor je.
  • Je hebt een achtergrond in de financiële administratie;
  • Bent in staat om op HBO-niveau te denken;
  • Kunt zelfstandig werken of leren om dit te doen;
  • Bent klantgericht en betrokken.


Aanbod

Morren & van der Woerd biedt jou een baan voor 24 tot 40 uur met de intentie om uiteindelijk over te gaan tot een vast dienstverband.
  • Een bruto fulltime startsalaris van € 2.400,- tot € 3.700,-, op basis van opleiding en ervaring;
  • Een afwisselende en brede functie met een hoge mate van zelfstandigheid;
  • De mogelijkheid om in een klein en hecht team te werken, waar alle neuzen dezelfde kant op staan en een positieve, gedreven werksfeer heerst;
  • Een direct contract voor 24 tot 40 uur bij onze opdrachtgever Morren & van der Woerd.


Bedrijfsomschrijving

Morren / Van der Woerd is een administratie- en belastingadvieskantoor. Een kleine organisatie, waar medewerkers over het algemeen lang werkzaam zijn en waar op een open, respectvolle manier met elkaar gecommuniceerd en omgegaan wordt. Hier kan je volledig jezelf zijn en word je gewaardeerd om wie je bent.

Daarnaast is de Barneveldse nuchterheid en warme betrokkenheid binnen de organisatie goed terug te zien. Mensen hebben hier wat voor elkaar en voor de klant over.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in