+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.

Salarisadministrateur Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fellow Recruitment

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacature in het kort

In deze functie zorg je voor de salaris- en personeelsadministratie van verschillende klanten, vooral in het midden- en kleinbedrijf en de zorg. Dit maakt je werk heel afwisselend. Je komt te werken in een team van ervaren en enthousiaste collega's. Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het helpen van mensen in de zorg en kleine bedrijven. Ze vinden het belangrijk dat iedereen samenwerkt en dat je jezelf kunt zijn. Je krijgt de kans om te groeien en te leren. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

In deze veelzijdige functie verzorg jij de salaris- en personeelsadministratie van uiteenlopende opdrachtgevers. Jouw opdrachtgevers maken deze functie divers en zeer uitdagend. De portefeuille bestaat voornamelijk uit relaties in het MKB en de zorgsector, namelijk medische specialisten, huisartsen, tandartsen en verloskundigen. Van deze diversiteit krijg jij energie!
De afdeling Salarisadvies van deze Accountants- en Adviesorganisatie bestaat uit een ervaren team met enthousiaste salarisspecialisten. De reden van het ontstaan van deze vacature is om dat de portefeuille groeit. Door deze uitbreiding zijn zij op zoek naar een nieuwe collega die het team komt versterken.

De organisatie en afdeling
Dit kantoor heeft zich als onafhankelijke accountants- en adviesorganisatie gespecialiseerd in de praktijk- en financiële begeleiding van (para)medische beroepsbeoefenaren en het MKB. Vanuit verschillende bedrijfsonderdelen adviseren zij onder meer over praktijkovernames, contracten, financieringen, financiële planning, hypotheken, verzekeringen, pensioenen, salaris- & personeelsadministratie. De gehele organisatie met ongeveer 140 betrokken medewerkers werkt vanuit een mooi nieuw en modern pand.
Je komt te werken bij een dynamische en snelgroeiende organisatie, die collegialiteit en persoonlijk contact niet uit het oog verliest. Binnen de open bedrijfscultuur is ruimte voor initiatief en zijn korte lijnen met collega’s belangrijk. Kwaliteit, deskundigheid, kennis en samenwerking zijn kenmerken die de organisatie beschrijven. De mensen zijn echt de basis en hier kun je elke dag waarde toevoegen voor jouw cliënten, werkzaam als (para)medische beroepsbeoefenaren en het MKB. Een doelgroep waar echt wat te adviseren valt! Je komt te werken bij een solide en platte organisatie in ontwikkeling, met een warme en familiaire cultuur. Een organisatie in beweging, waar je gestimuleerd wordt jezelf te blijven ontwikkelen.


Gevraagd

Wat ga je doen als Salarisadministrateur?
In deze functie voer jij salaris- en personeelsadministraties van uiteenlopende opdrachtgevers binnen het MKB en de zorgsector op een juiste manier uit. Je hebt regelmatig contact met relaties om (complexe) vragen af te handelen. Je werkt na veel samen met andere afdelingen binnen de organisatie en adviseert over de aanvullende dienstverlening die deze opdrachtgever te bieden heeft. Jouw doel is het verder helpen van organisaties, het beantwoorden van vragen en meedenken binnen jouw werkveld. Ook signaleer je fiscale adviespunten en werkt in voorkomende gevallen fiscale adviezen uit.

Wie ben jij?
Jij hebt een afgeronde Mbo-opleiding(PDL/VPS) en hebt ervaring met het verzorgen van salarisverwerkingen van relaties. Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt met de software van Nmbrs. Als persoon ben je ondernemend, nieuwsgierig, energiek, dienstverlenend en accuraat ingesteld. Ook werk je graag in teamverband samen naar een doel. Je bent op zoek naar een vaste baan bij een werkgever waar je voor langere tijd aan verbonden kunt zijn.
Je bent beschikbaar voor 24 – 40 uur per week.

Aanbod

Wat heeft deze accountants- en adviesorganisatie jou te bieden?
Een uitdagende functie binnen een dynamische sector en snel groeiende organisatie. Binnen de open bedrijfscultuur is ruimte voor initiatief en zijn korte lijnen met collega’s belangrijk. Er zijn ruime opleidings- en trainingsmogelijkheden en je zult op een collegiale manier worden begeleid. En vanzelfsprekend kun je rekenen op een passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, winstdeling, 30 vrije dagen, kleine eigen bijdrage in het pensioen etc..

Enthousiast?
Solliciteer dan direct en als je vragen hebt neem dan contact op met Wietske Nimberg, Consultant Fellow Recruitment via (06) 229 467 27 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in