+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.

Salarisadministrateur 24 uur Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze rol zorg je dat alle collega's blij zijn, omdat jij ervoor zorgt dat ze hun salaris op tijd krijgen. Je taken zijn gevarieerd, van het controleren van uren tot het oplossen van problemen met het salarissysteem. Je krijgt een eerlijk salaris, reiskostenvergoeding en de kans om te groeien in je werk. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Alle collega’s zijn blij met jou! Jij bent degene die ervoor zorgt dat alle medewerkers maandelijks hun salaris goed en op tijd ontvangen. Je voert zelfstandig voor zo’n 110 medewerkers de salarisadministratie uit.


WAT GA JE DOEN?

Je werkt met een duidelijke planning. Je hebt in het salarisproces elke week deadlines te halen wanneer specifieke taken af moeten zijn om daarna de vervolgstap in het salarisverwerkingsproces te kunnen maken. Zo werk jij graag; gestructureerd en met een planning. Je bent ook gewend om deze stappen consequent op te volgen. Controle van gewerkte uren, mutaties en salarisoutput is een belangrijke taak. Je hebt een oplettend oog. Je ziet al snel wanneer er afwijkingen zijn en lost deze op. Mis je gegevens dan vraag je deze bij betrokkenen op zodat je daarna weer verder kan. Gewerkte uren worden ingelezen vanuit het systeem. Het invoeren van andere mutaties doe je moeiteloos. Je kan goed overweg met de systemen. Als alle mutaties goed zijn verwerkt, kan jij de salarissen boeken. Nee, toch niet vandaag? Ja ook dat kan voorkomen. Soms doet het systeem iets wat niet juist is. Hoe kan dit? Daar ligt een uitdaging voor je om dat uit te zoeken. Je kan goed overweg met het salarisverwerkingspakket en doorgrondt het systeem. Zo kom je er vaak zelf al uit. Lukt het niet dan kan je altijd navraag doen bij de helpdesk. Maandelijks maak je een aantal rapportages die inzicht geven in alle verwerkte uren. Excel is daarbij je grote vriend. Daarnaast zorg je ervoor dat de pensioenadministratie kloppend is. Een vaste wekelijkse taak op maandag is het invoeren en goedkeuren van de uren van onze uitzendkrachten. Tevens controleer je de facturen van de uitzendkrachten. Oh wacht even. Een collega heeft een vraag over zijn salarisstrook. Geen probleem. Jij kan op een duidelijke manier je collega uitleg geven. Kortom een diversiteit aan taken waarbij jij zelf de regie hebt wanneer je wat doet.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Minimaal MBO-4 opleidingsniveau richting administratief / financieel / hr aangevuld met relevante opleidingen zoals praktijkdiploma loonadministratie.
  • Je hebt een goede kennis van sociale en fiscale wet- en regelgeving en natuurlijk van de cao Beroepsgoederenvervoer.
  • Het Afas salarisverwerkingspakket heeft geen geheimen voor je. Verder kan je goed werken met de programma’s van het MS Office-pakket met name Excel. Je bent handig met de pc en het werken met systemen pak je snel op.
  • Je zal direct zelfstandig moeten starten. Relevante werkervaring als salarisadministrateur is een must.
  • Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig, je bent discreet en zowel mondeling als schriftelijk communiceer je goed.
  • Je woont in de regio en je hebt eigen vervoer om naar het werk te komen.
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Het is een parttimebaan. Je werkt 24 uur per week met vaste werkdagen op maandag, dinsdag en woensdag van 08.30u – 17.00u.

  • Je werkt bij een betrouwbare werkgever die het predicaat ‘hofleverancier’ draagt;
  • Stabiliteit door vaste uren per week en onze intentie voor een langdurige samenwerking met als doel een vast contract;
  • Een salaris conform cao-beroepsgoederenvervoer wat altijd maandelijks netjes op tijd wordt uitbetaald;
  • Reiskostenvergoeding woon-werk;
  • Als je ambitie hebt je verder te ontwikkelen dan gaan we in gesprek wat de mogelijkheden zijn.
Iets voor jou? Waar wacht je dan op? Solliciteer!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in