+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Salarisadministrateur Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vvaa

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Dit wordt je baan

VvAA is opgericht voor en door de zorg. Met onze ruim 800 collega's willen wij zorgprofessionals en -organisaties ontzorgen op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Als salarisadministrateur richt jij je op de salarisadministratie van onze leden en klanten. Wie dit zijn? zorgprofessionals met een kleine tot grote eigen onderneming, uiteenlopend van een dierenartspraktijk of apotheek tot aan een fysiotherapie- of verloskundigenpraktijk. Jij neemt hun salarisadministratie over, en zorgt dat de zorgprofessionals zich kunnen richten op hun patiënten. Maar dat niet alleen. Je neemt ook de rol in van adviseur als het gaat om verlof- en verzuimregistratie, cao wetgeving en arbeidsrecht. Hoe meer jij groeit en ontwikkelt, hoe meer advies je kunt geven aan ondernemers. Bij ons ben jij een specialist in zorgadministratie en ontzorg jij met jouw kennis en ervaring onze zorgprofessionals, zodat zij zich kunnen richten op waar zij voor zijn opgeleid: de patiëntenzorg.


Dit is wat je nodig hebt

Je houdt van actie en hectiek, want daar is in deze baan best weleens sprake van. Vaak bellen, werken in verschillende systemen, waaronder AFAS, schakelen met verschillende collega's en natuurlijk klanten blij maken. Vaardigheden als communicatief sterk, goed cijfermatig inzicht, accuratesse en leergierig zijn, dat heb je in ieder geval nodig. Op je cv zien we verder nog: een afgeronde relevante opleiding (PDL is een must) of enige werkervaring in het vak van salarisadministrateur (en de bereidheid om bij ons een goede opleiding te gaan volgen). Of je nu meer junior, medior of senior bent in dit vak; voel je welkom, we kunnen op ieder niveau een passende job creëren!


Dit is waar je op kan rekenen

Bij ons staat werkplezier en vrijheid centraal. Je komt binnen in een informele organisatie. Hét verschil maken we met onze cultuur. Professioneel en met plezier omgaan met elkaar en met onze klanten. Ongedwongen, met ruimte voor eigen keuzes in je carrièrepad. We kennen ruime studie- en opleidingsmogelijkheden, waaronder GoodHabitz, een 13e maand, een pensioenregeling, de mogelijkheid om extra verlof te kopen en korting op financiële producten (diverse verzekeringen). Groei en ontwikkeling vormen wat ons betreft de sleutel tot duurzame inzetbaarheid van onze mensen. Een gezonde levensstijl hoort daarbij. Dus krijg je korting op je fitnessabonnement, kan je gebruikmaken van een fietsplan en staat er wekelijks vers fruit voor je klaar op kantoor. Ook verdien je een goed salaris, dat afhankelijk is van je opleiding en ervaring. Ons hoofdkantoor zit in Utrecht en is goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer én fiets.


Dit is VvAA en jouw team

Bij VvAA staan we als één team achter de zorg. Samen helpen we ruim 130.000 zorgprofessionals, en organisaties waarin zij werken, met alles waarvoor zij niet zijn opgeleid. Ons kantoor is toegankelijk voor iedereen. Ieder mens is uniek en wij hebben oog voor jou. Juist het verschil tussen onze achtergronden en expertises, versterkt onze slagkracht. Samen weten we meer en kunnen we meer. Samen zijn we één VvAA en staan wij als één team achter de zorg.

Je komt te werken op de hechte afdeling Salarisadministratie waarbij je kan rekenen op een plek bij een divers en warm team met ongeveer 25 collega's (junior tot senior) en een teammanager. Er is een open kantoorruimte, maar er zijn ook aparte ruimtes als jij je even wilt afzonderen voor een telefoontje of een afspraak. Je zult merken dat collega's snel hecht met elkaar verbonden zijn door de prettige en gemoedelijke sfeer die op de afdeling en door het gehele pand aanwezig is. Op de afdeling is samenwerking soepel en communicatie gemakkelijk.

Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van de procedure, waarbij onder andere een cv-controle wordt uitgevoerd en referenties worden opgevraagd. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wensen wij niet.


Wij bieden
  • Een goed salaris
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een omgeving waar veel ruimte is voor groei en ontwikkeling
Wij vragen
  • Een afgeronde relevante opleiding (PDL is een must)
  • of enige werkervaring in het vak van salarisadministrateur
  • Je hebt cijfermatig inzicht
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in