+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Geldermalsen.

Salarisadministrateur Geldermalsen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

🔎 Ben jij de nauwkeurige en gedreven Salarisadministrateur die wij zoeken? We hebben een uitdagende functie voor 24 uur per week beschikbaar! In deze rol als Salarisadministrateur ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en tijdig verwerken van de salarisadministratie van onze organisatie. 📝 📚 Functieomschrijving: 💼Het verwerken van salarismutaties en urenregistratie. 📈 Het controleren en berekenen van salarissen, vergoedingen en andere beloningscomponenten. 📈 📝 Het opstellen van salarisstroken en jaaropgaven. 💬 het Beantwoorden van vragen met betrekking tot salaris en gerelateerde zaken.

Wij bieden:

🕒 Een parttime functie van 24 uur per week, perfect om werk en privé in balans te houden. 🗓️ Werkdagen op maandag, dinsdag en woensdag, dus genoeg tijd voor een lang weekend! 💸 Een bruto salaris van 2800 tot 4000 (op basis van 40 uur) indeling trede afhankelijk van relevante werkervaring. 💸 Mogelijkheid tot wekelijkse uitbetaling via Timing 🚗 Reiskostenvergoeding. 🌴 Goede regeling opbouw pensioen en vakantiegeld. 📃 Kans op overname opdrachtgever. 📚 Mogelijkheid tot het volgen van gratis cursussen of opleidingen via Timing.

Wij vragen:

🎓 Minimaal MBO+ werk- en denkniveau. 💼 Ervaring als salarisadministrateur. 🤝 Uitstekende communicatieve vaardigheden en in staat om op een duidelijke manier met collega's te communiceren. 🎯 Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken.

Waar ga je werken:

onze werkgever is een transport bedrijf uit Geldermalsen en bestaat al meer dan 110 jaar. Al die tijd is het bedrijf gevestigd in Geldermalsen. Een echt familiebedrijf met inmiddels de vierde generatie aan het roer. Ze zijn een gezond en modern transportbedrijf, een oud bedrijf in een moderne jas. Sinds 2011 mogen ze zich Hofleverancier noemen. Een predicaat waar ze trots op zijn, want het wordt niet zomaar verleend. Het predicaat bestaat al tweehonderd jaar en wordt toegekend aan ondernemingen die zich onderscheiden door kwaliteit, soliditeit en continuïteit.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in