+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Leren & werken als salarisadministrateur in de Randstad Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.600 p/m

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

In dit traineeship word jij opgeleid tot salarisadministrateur in de Randstad. Zo ga jij je van a tot z bezighouden met het verzorgen van de salarisadministratie van medewerkers. Door jouw oplettendheid, zorg jij ervoor dat elke salarisuitbetaling een succes wordt. Jij blij, medewerkers blij. Win-winsituatie, toch?

Klinkt goed, maar hoe werkt zo´n traineeship? 
Voordat je in de praktijk aan de slag gaat als salarisadministrateur, zorgen wij ervoor dat je vakinhoudelijke kennis opdoet. Je start met een bootcamp van één week waarin je wordt meegenomen in onderwerpen als loonheffingen, arbeidsrecht en sociale zekerheid. Vervolgens ga je aan de slag in de praktijk en leer je zo veel mogelijk on the job. Dit kan bij een accountantskantoor zijn, een grote multinational of een gespecialiseerd payroll bedrijf. In de eerste periode van dit traineeship behaal je het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) op kosten van YoungCapital NEXT. Om dit diploma te halen, worden er lessen verzorgd waarin de theorie wordt behandeld. 

Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling
Naast de vakinhoudelijke kennis en praktijkervaring die je opdoet, vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk. Door je als persoon verder te ontwikkelen, word je beter in je werk en sta je sterker op de werkvloer. Zo volg je vanuit YoungCapital NEXT verschillende soft skill trainingen om je te ontwikkelen. Daarnaast volg je het persoonlijk leiderschapstraject Take Charge en word je 1:1 gecoacht door jouw Talentmanager. Klinkt goed, toch?


Wat wij bieden
  • Leren en werken tijdens dit 2-jarig traineeship;
  • Brutomaandsalaris van € 2600,- bij een 40-urige werkweek;
  • Werkplek in de Randstad;
  • Bootcamp en diploma´s op kosten van YoungCapital NEXT;
  • Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling d.m.v. een trainingspakket.
Wat wij vragen:
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau; met minimaal een mbo-diploma niveau 4;
  • Je bent 36 - 40 uur per week beschikbaar;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschift.
  • Je bent analytisch, stressbestendig en accuraat;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus MBO, HBO, UniversiteitPlaatsAmsterdam, Den Haag, Haarlem, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Almere, HilversumWerkuren per week36 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), TraineeshipsSalarisindicatie €2.600 Per maand Verantwoordelijk voorCorrecte en tijdige betaling van salarissenGepubliceerd op27-03-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? In dit traineeship word jij opgeleid tot salarisadministrateur in de Randstad. Zo ga jij je van a tot z bezighouden met het verzorgen van de salarisadministratie van medewerkers. Door jouw oplettendheid, zorg jij ervoor dat elke salarisuitbetaling een succes wordt. Jij blij, medewerkers blij. Win-winsituatie, toch?Klinkt goed, maar hoe werkt zo´n traineeship? Voordat je in de praktijk aan de slag gaat als salarisadministrateur, zorgen wij ervoor dat je vakinhoudelijke kennis opdoet. Je start met een bootcamp van één week waarin je wordt meegenomen in onderwerpen als loonheffingen, arbeidsrecht en sociale zekerheid. Vervolgens ga je aan de slag in de praktijk en leer je zo veel mogelijk on the job. Dit kan bij een accountantskantoor zijn, een grote multinational of een gespecialiseerd payroll bedrijf. In de eerste periode van dit traineeship behaal je het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) op kosten van YoungCapital NEXT. Om dit diploma te halen, worden er lessen verzorgd waarin de theorie wordt behandeld. Werken aan jouw persoonlijke ontwikkelingNaast de vakinhoudelijke kennis en praktijkervaring die je opdoet, vinden wij jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk. Door je als persoon verder te ontwikkelen, word je beter in je werk en sta je sterker op de werkvloer. Zo volg je vanuit YoungCapital NEXT verschillende soft skill trainingen om je te ontwikkelen. Daarnaast volg je het persoonlijk leiderschapstraject Take Charge en word je 1:1 gecoacht door jouw Talentmanager. Klinkt goed, toch?   Wat wij bieden Leren en werken tijdens dit 2-jarig traineeship; Brutomaandsalaris van € 2600,- bij een 40-urige werkweek; Werkplek in de Randstad; Bootcamp en diploma´s op kosten van YoungCapital NEXT; Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling d.m.v. een trainingspakket. Wat wij vragen: Minimaal hbo werk- en denkniveau; met minimaal een mbo-diploma niveau 4;Je bent 36 - 40 uur per week beschikbaar; Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschift. Je bent analytisch, stressbestendig en accuraat; Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in